Film/TV 0

30.08.2024.

16:29

Bari Kogan će glumiti u filmu "Peaky Blinders" VIDEO

Bari Kogan, zvezda filmova Saltburn i The Banshees of Inisherin, pridružio se glumačkoj postavi Netflixovog igranog filma Peaky Blinders, potvrdio je Deadline.

Izvor: Index.hr

Bari Kogan će glumiti u filmu "Peaky Blinders" VIDEO
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Kogan će igrati jednu od glavnih uloga uz Kilijana Marfija, koji će ponovno glumiti Tomija Šelbija, vođu porodice kriminalaca iz Birmingma.

Netfliks je u junu potvrdio da radi na filmu Peaky Blinders, koji će biti nastavak serije smešten u razdoblje Drugog svetskog rata.

Film će režirati britanski redatelj Tom Harper. Stiven Najt, kreator serije, već je napisao scenario za nadolazeći film.

Najt takođe radi kao producent.

Po čemu je poznat Kogan?

Kogan je privukao pažnju filmskih kritičara izvedbama u filmovima The Killing of a Sacred Deer i Dunkirk iz 2017. godine. Četiri godine kasnije pridružio se Marvelovom filmskom svemiru kao superheroj Druig u filmu Eternals, a 2022. imao je i kratki kameo kao Džoker u filmu Batmen redatelja Meta Rivsa.

Iste godine glumio je u drami The Banshees of Inisherin, koja mu je donela nagradu BAFTA i nominaciju za Oskara.

Prošle godine postao je viralan zbog svoje izvedbe u filmu Saltburn, koji je bio veliki hit na striming servisu Amazon Prime Video. Dodatnu slavu donela mu je i veza s pop-zvezdom Sabrinom Karpenter.

Ovu godinu započeo je hvaljenom mini-serijom Masters of Air i dramom Bird, koja je imala premijeru u Kanu. Idući film mu je triler Bring Them Down, koji će se u septembru prikazivati na Filmskom festivalu u Torontu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: