Film/TV 0

29.08.2024.

8:08

Nikol Kidman otkrila zašto je prihvatila ulogu u Betmenu

Nikol Kidman u novom intervjuu za "L’Officiel“ otkrila je da joj novac nije najvažniji kada glumi u velikim holivudskim produkcijama, piše Variety.

Izvor: Index.hr

Nikol Kidman otkrila zašto je prihvatila ulogu u Betmenu
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Pošto je dobitnica Oskara često hvaljena za svoj rad u dramama, mnogi obožavaoci se pitaju zašto uopšte pristaje na blokbastere poput Akvamena i Betmena.

"Svi me pitaju: Zašto ovo radiš", rekla je Kidmanova da su je pitali kada je pristala da igra dr Čejs Meridijan u filmu Betmen zauvek.

Njen odgovor je bio:

"Zato što mogu da poljubim Betmena". Ono što ljudi ne razumeju je da se ne radi o novcu, nadam se da su mnogi mejnstrim blokbasteri u kojima glumim drugačiji", rekla je Nikol.

Možda vas zanima

Ista pitanja dočekala su je i kada je prihvatila ulogu kraljice Atlane u Akvamenu i njegovom nastavku.

Glumica nije čitala stripove o Akvamenu, ali je zato veliki obožavalac reditelja Džejmsa Vana i njegovih horor filmova. Kada ju je Van nazvao, bila je oduševljena jer je mislila da će glumiti u njegovom horor filmu, ali je onda saznala da je to film o superherojima.

"Stvarno sam želela da radim sa njim na horor filmu", rekla je Kidmanova.

Pored filmova, Nikol Kidman je poslednjih godina počela da radi i na televizijskim serijama.

Osvojila je Emi za svoj rad u seriji "Big Little Lies", a takođe se pojavila i u serijama "Undoing", "Expat's" i "Nine Perfect Strangers".

Uskoro ćemo je gledati u miniseriji "The Perfect Couple" koja dolazi na Netfliks 5. septembra.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: