Film/TV 7

26.08.2024.

16:50

Sarajevska glumica u glavnoj ulozi novog američkog trilera: Za film je i napisala neverovatnu priču VIDEO

Američki triler "Impuls" premijerno će biti prikazan sutra, 27. avgusta, u MTS dvorani.

Izvor: b92.net/Prva.TV

Sarajevska glumica u glavnoj ulozi novog američkog trilera: Za film je i napisala neverovatnu priču VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Glavnu ulogu u ovom filmu ima glumica Dajana Gudić, koja ne krije koliko je ponosna na ovaj projekat za koji je i pisala priču, koja je potom razvijena u scenario.

Inače Dajana je američka glumica bosanskog porekla - rođena je u Sarajevu, a već sa 15 godina otisnula se u svet modelinga i glume. Ova diplomirana novinarka danas je uspešna u svetu filma u Americi, a druži se sa Leonardom Di Kaprijem, Šer, Evom Longorijom i rado posećuje žurke na koje dolaze Bijonse, Rijana i drugi. Na Instagramu je prati preko 700 hiljada ljudi i jedna je od holivudskih glumica na čiji izgled retko ko ostane ravnodušan.

Možda vas zanima

Gostujući u emisiji "150 minuta", Dajana je otkrila gde je pronašla insipraciju za ovu priču koja je sada već pretočena u film pod nazivom "Impuls".

"Nakon 11 godina života u Americi, u Los Anđelesu, posebno tokom kovid epidemije, dosta sam čitala i shvatila da mnoge teorije zavere zapravo to nisu već su surova istina i tada sam odlučila da bi neko trebalo da uradi film i o tome i probudi ljude na neki način", ističe Dajana.

Možda vas zanima

U filmu glumačku ekipu čine Miraj Grbić, Nik Kasavetis, koji je bio i u ulozi producenta, i mnogi drugi.

Više o ovoj temi pogledajte u nastavku.

Izvor: prva

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: