Film/TV 0

21.08.2024.

20:25

Dokumentarac o istinitom zločinu ostavio bez daha gledaoce Netfliksa

Ovih dana svi pričaju o prvom delu četvrte sezone serije "Emili u Parizu", pa ne čudi da je upravo to najgledaniji naslov. Međutim, ljubitelji krimi žanra zaluđeni su dokumentarcem "Američko Ubistvo: Lejsi Piterson".

Izvor: Index.hr

Dokumentarac o istinitom zločinu ostavio bez daha gledaoce Netfliksa
Shutterstock/Alex Photo Stock

Podeli:

Radnja se vrti oko trudne Lejsi Piterson koja je u decembru 2002. nestala iz svog doma u Modestu, u Kaliforniji, gde je živela sa suprugom Skotom Pitersonom. Jeziva priča privukla je pažnju nacije i mesecima je bila glavna vest svih medija, sve dok policija nije došla do šokantnog otkrića. Trodelni dokumentarac sadrži detaljne intervjue sa detektivima, advokatima i porotnicima uključenima u slučaj, uz nikad viđeni razgovor sa Lejsinom mamom Šeron Roča, koja do sada nije javno govorila o kćerkinom nestanku.

"Šeron je vršila pritisak kada je Lejsi nestala, ali nikada nije sela i dala intervju", rekla je za Netflix rediteljka dokumentarca Skaj Borgman.

Borgman je nastavila: "Nije lako nakon 20 godina pričati o tome ispred kamera, ali hteli smo da ova serija bude o Lejsi, da je vratimo iz zaborava. Šeron je govorila o tome kako je Lejsi još uvek s njima, kao i njen nerođeni sin Koner."

Sve tri epizode "Američko Ubistvo: Lejsi Piterson" dostupne su za gledanje na Netflixu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: