Film/TV 3

18.08.2024.

21:56

Kreator serije "The Boys" upozorio obožavatelje na puno smrti u 5. sezoni VIDEO

Kreator popularne Amazonove serije "The Boys", Erik Kripke, otkrio je neke detalje o petoj, poslednjoj sezoni.

Izvor: Index.hr

Kreator serije "The Boys" upozorio obožavatelje na puno smrti u 5. sezoni VIDEO
Profimedia

Podeli:

Iako za sada nije poznato ništa o radnji, Kripke je obožavatelje odlučio da upozori da se na vreme pripreme na ono što ih očekuje.

Kako prenosi Dedlajn, u nedavnom razgovoru za Total Film upozorio je obožavatelje serije na "puno smrti" u nadolazećoj sezoni.

"Nema garancije ko će preživeti jer ne moramo da zadržimo likove za još jednu sezonu, pa se mogu događati stvarno šokantne, velike stvari sve vreme. Scenaristi počinju da smišljaju priču. , zaista uživamo u tome", rekao je kreator serije.

Dodao je i kako je od početka hteo da serija ima pet sezona te se trude da pruže obožavateljima dobar završetak.

"Toliko finala serija razočara. Vrlo sam zahvalan Amazonu što mi je dao priliku da završim na naš način, ali zasigurno osećam puno pritiska da seriju dobro završimo. Mislim da će ako uspemo s finalom ljudi reći 'to je bila sjajna serija', ali ako ne uspimo, reći će 'bila je to super serija, ali nisu uspeli na kraju'", dodao je Kripke.

Podsetimo, četvrta sezona The Boys-a srušila je sopstveni rekord gledanosti.

Kako je naveo Hollywood Reporter, serija je prikupila 1.33 milijarde minuta gledanja u nedelji od 15. do 21. jula ove godine. Tako je srušila svoj dosadašnji rekord, koji je iznosio 1.29 milijardi minuta gledanja u jednoj nedelji. Za veliku gledanost zaslužna je poslednja epizoda četvrte sezone The Boys-a, koja je imala premijeru 18. jula.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: