Film/TV 2

12.08.2024.

16:01

Mišel Fajfer će glumiti u spin-ofu popularne vestern serije VIDEO

Yellowstone, Paramauntova najpoznatija serija, ove jeseni dolazi kraju, no to ne znači da se opraštamo od cele franšize.

Izvor: Index.hr

Mišel Fajfer će glumiti u spin-ofu popularne vestern serije VIDEO
Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency

Podeli:

Časopis People potvrdio je da će Mišel Fajfer igrati glavnu ulogu u najnovijem spin-ofu Yellowstonea, zvanom "The Madison".

The Madison je treći spin-of popularne serije, a uz njega su zeleno svetlo dobila još dva spin-ofa, 6666 i 1944. Nadolazeća serija sledi spin-ofove 1883 i 1923, koji su izašli 2021. i 2022. godine.

Za razliku od ostalih spin-ofa koji su bili prednastavci, serija The Madison će biti smeštena u moderno doba, nakon završetka originalne serije.

Priča će pratiti porodicu iz Njujorka koja se seli u dolinu reke Madison u srednjoj Montani i oistraživaće tugu i međuljudske odnose.

Trenutno nije poznato hoće li se u seriji pojaviti ijedan član porodice Dutton, koju smo pratili i u originalnoj seriji i u njenim prednastavcima.

Na seriji The Madison će raditi Tejlor Šeridan, kreator franšize Yellowstone.

Osim što će igrati glavnu ulogu u seriji, Fajfer će takođe raditi kao izvršna producentkinja.

Najnoviji projekti u kojima smo mogli da vidimo Mišel Fajfer bili su superherojski film Ant-Man and the Wasp: Quantumania iz 2023. godine i Showtimeova antologijska serija The First Lady iz 2022. godine, u kojoj je igrala glavnu ulogu.

Datum premijere serije The Madison još uvek nije otkriven, ali se pretpostavlja da će serija biti dostupna sledeće godine.

U međuvremenu, Yellowstone, 1883 i 1923 možete pogledati na streaming servisu SkyShowtime.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: