Film/TV 2

09.08.2024.

8:58

Kritičari oštro o novom filmu sa Kejt Blančet: "Najgori film godine, katastrofa" VIDEO

Uprkos impresivnoj glumačkoj postavi, koja uključuje dva dobitnika Oskara, kritičari su razočarani novom naučnofantastičnom akcionom komedijom Borderlands.

Izvor: Index.hr

Kritičari oštro o novom filmu sa Kejt Blančet: "Najgori film godine, katastrofa"  VIDEO
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Reč je o adaptaciji popularne serije video-igara čija je radnja smeštena na napuštenu planetu Pandora, na kojoj ljudi tragaju za tajanstvenim blagom.

Radnja filma prati Lilit s tajanstvenom prošlošću, koja se nevoljno vraća u svoj dom, Pandoru, najhaotičniju planetu u galaksiji.

Njena misija je da pronađe nestalu ćerku najmoćnijeg S.O.B.-a u svemiru. Lilit formira neočekivani savez s timom neprilagođenih: Rolandom, Tanisom, Tajni Tinom, Krigom i Klaptrapom.

Ovi neveronatni heroji moraju zajedno da se bore protiv vanzemaljske vrste i opasnih razbojnika kako bi otkrili jednu od najeksplozivnijih tajni Pandore.

Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama, ali boriće se za nešto više – jedni za druge.

Film Borderlands režirao je Eli Rot, a filmsku ekipu čine Kejt Blančet, Arijana Grinblat, Džek Blek, Džejmi Li Kertis, Kevin Hart i Florijan Muntenu.

Po izlasku trejlera, mnogi fanovi su pisali da su razočarani, a njihovo mišljenje očigledno dele i kritičari koji su prvi pogledali film te su mu na sajtu Roten tomatos (Rotten Tomatoes) dali mizernih tri posto.

"Likovi su jednodimenzionalni, poput avatara", piše Holivud reporter (The Hollywood Reporter).

"Borderlands je katastrofa", mišljenje je Independenta.

"Je li Borderlands najgori film godine? Definitivno ulazi u konkurenciju za Zlatnu malinu", dodaje London ivning standard (The London Evening Standard).

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: