Film/TV 0

02.08.2024.

8:00

Reditelj Dedpula i Netfliks rade na adaptaciji popularnog psihološkog trilera

Reditelj filma Deadpool & Wolverine, Šon Levi, sarađuje sa Netfliksom u adaptaciji romana autorke Fride MekFaden.

Izvor: Index.hr

Reditelj Dedpula i Netfliks rade na adaptaciji popularnog psihološkog trilera
Profimedia

Podeli:

U pitanju je autorka romana poznata po knjigama Kućna pomoćnica i Tajna kućne pomoćnice. Levi i Netfliks odlučili su da udruže snage i adaptiraju roman Never Lie, a zasad su otkriveni tek neki detalji oko ekranizacije.

Dela američke spisateljice postala su svetski popularna nakon što su o njima počeli da pričaju čitaoci na Instagramu i TikToku, a njene su se knjige ubrzo našle na samom vrhu lestvica.

Kako prenosi Collider, na Amazonovoj lestvici 20 najboljih knjiga trenutno se nalazi šest romana Freide MekFaden, uključujući i Never Lie.

Radnja psihološkog trilera Never Lie prati tek venčani par koji traga za kućom iz snova i pronalazi staro imanje usred ničega, koje je nekada bilo dom poznate doktorke psihijatrije, Adrijane Hal, koja je nestala pre četiri godine. Par ostaje zarobljen u dvorcu zbog jake mećave, a supruga nailazi na prostoriju u kojoj se nalaze audio trake svih intervjua nestale doktorke i njenih pacijenata.

Iako trenutno nije otkriveno ko će glumiti likove, otkriveno je da će Levi producirati psihološki triler sa partnerima Denom Koenom i Denom Levieom, prenosi Hollywood Reporter.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: