Film/TV 3

31.07.2024.

18:35

Kako je Ledi Gaga doživela pevanje Hoakina Finiksa na setu: "Umalo se udavila kafom"

Nastavak filma "Džoker", iz 2019. uskoro dobija svoj nastavak, film pod nazivom "Džoker: Ludilo udvoje" .

Izvor: B92.net

Kako je Ledi Gaga doživela pevanje Hoakina Finiksa na setu: "Umalo se udavila kafom"
Profimedia

Podeli:

U glavnoj ulozi je takođe Hoakin Finiks, a glavnu žensku rolu tumačiće pevačica Ledi Gaga, jer je ovaj film mjuzikl. Ona će tumačiti lik Li, odnosno Harli Kvin.

Govoreći o novom ostvarenju, Finiks se, u intervjuu za magazin Empajer (Empire), prisetio i kako je bilo kada je prvi put zapevao pred Gagom, koju je oduševio.

Možda vas zanima

"Sećam se kako je ispljunula svoju kafu kada sam prvi put zapevao, što je bilo dobro, uzbudljivo, dobio sam na samopouzdanju", rekao je glumac, koji se zatim osvrnuo na saradnju s planetarno popularnom pevačicom.

"Gaga me je neprestano ohrabrivala govoreći: U redu je, kreni onako kako se osećaš. Za nekog ko nije profesionalni izvođač to može da bude neprijatno da se izvede, ali i vrlo uzbudljivo. Muzika je važna kod lika Džokera, čak je i reditelj Tod Filips u prvom delu rekao da Artur ima muziku u sebi", kaže glumac.

Možda vas zanima

"On je odrastao slušajući na radiju svoju majku kako peva. On nije pevač i ne bi ni trebalo da zvuči kao profesionalni izvođač, već poput nekog ko se tušira i iznenada počne da peva", rekao je glumac. 

Radnja filma "Džoker: Ludilo udvoje" bazira se na susretu Artura Fleka i Harli Kvin u bolnici. Kada oboje napuste mentalnu ustanovu, kreću u neobičnu romantičnu avanturu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: