Film/TV 3

28.07.2024.

19:44

Kolin Farel se vraća kao Pingvin u "Betmenu 2" VIDEO

Reditelj Met Rivs potvrdio je tokom San Diego Comic-Cona 2024. da će se Kolin Farel vratiti ulozi Pingvina u "Betmenu 2".

Izvor: 24sedam.rs

Kolin Farel se vraća kao Pingvin u "Betmenu 2" VIDEO
Profimedia/Max

Podeli:

Snimanje filma počinje početkom naredne godine, a datum premijere je 2. oktobar 2026.

Rivs kojem je pripala čast da pokrene novu trilogiju samostalnih DC projekata fokusiranih na "Betmena" ovom vešću je obradovao mnogobrojne obožavaoce "gotamskog viteza tame", koje će uvesti u potpuno novu eru popularnog maskiranog osvetnika za pravdu.

Možda vas zanima

Patinson ponovo kao Betmen

Odavno se zna da će Betmena ponovno igrati Robert Patinson, a priča novog filma nadovezaće se na događaje u HBO-ovoj originalnoj seriji "Pingvin", koja počinje da se prikazuje ove jeseni. U njoj Farel ponavlja svoju ulogu glavnog lika nakon događaja iz prvog filma. Svojom radnjom serija se bavi vakuumom moći koji je ostao nakon smrti Karmina Falkonea od strane Ridlera.

Detaljnijih pojedinosti o "Betmenu 2" za sada nema. Čini se da će Rivs nastaviti da gradi svoju verziju Gotamovog podzemlja. Sada, kada je Farel potvrđen film bi mogao da uključi "Dvoličnog" sa zadatkom da pomogne uništenju poslednjih ostataka podzemlja Gotama, uključujući sve mafijaše koji prežive događaje iz serije.

S druge strane, priča bi mogla da se fokusira i na Pingvina kao glavnog negativca Gotama i vodećeg antagonisite Betmena, što se čini kao prirodni razvoj lika nakon njegovog porasta moći u prvom filmu i njegovoj seriji.

Ovaj film bi mogao da bude vrhunac Pingvina kao negativca u "Betmenu" postavljajući još jednu borbu za moć koja bi mogla da oblikuje treći i poslednji nastavak Rivsove trilogije o slavnom superheroju. 


 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: