Film/TV 1

22.07.2024.

8:50

Kejt Hadson i Metju Mekonahi žele da snime nastavak hit-komedije iz 2000-ih VIDEO/ANKETA

Kejt Hadson i Metju Mekonahi spremni su da glume u nastavku romantične komedije "Kako izgubiti dečka za 10 dana" iz 2003.

Izvor: Index.hr

Kejt Hadson i Metju Mekonahi žele da snime nastavak hit-komedije iz 2000-ih VIDEO/ANKETA
Profimedia/©Paramount/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live", Hadson je otkrila da su ona i Mekonahi razgovarali o toj temi i oboje misle da i filmski studiji razmišljaju o toj ideji.

"Sve što je važno je scenario. Metju i ja morali bismo da budemo uključeni u priču. Oboje smo potpuno otvoreni za tu ideju, ali ona se jednostavno nikada nije realizovala", rekla je Hadson.

"Kako izgubiti dečka za 10 dana" temelji se na istoimenoj knjizi Mišel Aleksander i Dženi Long. Radnja prati Hadson i Mekonahija u ulogama novinarke Endi Anderson i direktora marketinga Bendžamina Barija.

Oni se sretnu kada Endi počne da piše članak o tome kako naterati muškarca da te ostavi za 10 dana, a Bendžamin se u isto vreme kladi da može da natera ženu da se zaljubi u njega.

Mekonahi je stekao slavu u kasnim devedesetima nakon što je igrao glavnu ulogu u drami Vreme za ubijanje, posle koje su usledile uloge u istorijskoj drami Amistad i naučnofantastičnom filmu Kontakt (Contact).

U 2000-tima Mekonahi je postao vodeći glumac u svetu romantičnih komedija, zbog čega su producenti odbijali da ga stavljaju u ozbiljnije filmove.

To je dovelo do dvogodišnje pauze od glume, koja je trajala od 2009. do 2011. godine, jer glumac nije hteo da mu celu karijeru obeleže romantični filmovi.

Ipak, za "Kako izgubiti dečka za 10 dana" jednom prilikom je izjavio: "To je film koji lako može dobiti nastavak. Što se romantičnih komedija tiče, ta je stvarno jako dobra."

loader

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: