Film/TV 1

21.07.2024.

17:19

Ovaj romantičan film je trenutno najgledaniji na Netfliksu: Podelio gledaoce i kritičare VIDEO

Romantična komedija u režiji Stilejn Kliris pod nazivom "Find Me Falling", trenutno je najgledaniji film na Netfliksu, prema podacima sajta FlixPatrol.

Izvor: Avaz.ba

Ovaj romantičan film je trenutno najgledaniji na Netfliksu: Podelio gledaoce i kritičare VIDEO
T. Schneider/Shutterstock

Podeli:

Film je premijerno prikazan na Netfliksu pre dva dana i već je postao najgledaniji u većini zemalja.

Scenario romantične komedije napisala je rediteljka Kliris, a prati priču o rok zvezdi Džonu Olmanu, Hariju Koniku mlađem, koji posle neuspešnog povratničkog albuma i pada popularnosti pravi pauzu u karijeri da bi povratio svoju iskru. Povlači se iz očiju javnosti i odlazi na Kipar, gde kupuje osamljenu kuću na litici, na mestu na kojem odlaze uglavnom ljudi koji žele da sebi oduzmu život...

Džon se sprijatelji sa lokalnim stanovnicima koji mu pomažu da počne da živi kao jedan od njih, i neočekivano upoznaje svoju staru ljubav Melinu, ili Ali Fumiko Vitni, i stvari počinju da se iznenada menjaju.

Možda vas zanima

U filmu igraju i Ali Fumiko Vitni, Toni Demetriju, Anđeliki Filipidu, Lea Maleni, Atina Roditou i druge zvezde.

Premijera filma

Premijerom filma na Netfliksu 19. jula, kritičari i gledaoci počeli su da objavljuju svoje kritike romantične komedije. Ovaj film je trenutno na IMDb-u ocenjen sa 6,6 od 10, a na Rotten Tomatoes-u ima 33 odsto od kritičara i 84 odsto od publike, što je prilična razlika između utisaka. Deo publike smatra da su kritičari previše osudili film, koji je za neke od njih odlična romantična komedija.

"Neki kritičari su, očigledno, zaboravili šta filmovi treba da budu ili uopšte nisu znali. Ovo je divan rom-com, bolji od većine sa deset puta većim budžetom. Dobri likovi, lepa priča i iznad svega, ne film koji će zadovoljiti algoritam", napisao je jedan gledalac.

Možda vas zanima

Još jedan se složio:

"Kritičari treba malo da se opuste, ovaj film je neverovatno autentičan i prijatan zbog načina na koji je snimljen. Da, priča ima nekoliko rupa u zapletu, ali koga briga? Lokacija je prelepa, sa dobrom muzikom i lepo ispričanom pričom. Činjenica da su umesto glumaca koristili mnogo lokalnog stanovništva je jedna od mnogih stvari koje su mi se dopale",  napisala je jedna korisnica na Rotten Tomatoesu.

"Stvarno mi se dopao film. Mislim da je Heri Konik savršena za glavnu ulogu, a ostali likovi su bili divni. Ponekad samo želite da gledate nešto jednostavno i slatko. A lokacija? Odmah sam poželeo da se preselim", napisao je drugi gledalac.

Iako se film većini dopao, neki su mu dali negativnu ocenu. Kao loše strane, tj kao najveći nedostatak istakli su predvidljivu priču.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: