Film/TV 1

17.07.2024.

8:07

Počelo snimanje serije u kojoj glavne uloge igraju Čarli Hanam i Emilija Klark

Čarli Hanam i Emilija Klark igraće u Amazonovoj adaptaciji serijala stripova Kriminal, koju su napisali Ed Brubaker i Šon Filips.

Izvor: Index.hr

Počelo snimanje serije u kojoj glavne uloge igraju Čarli Hanam i Emilija Klark
Profimedia

Podeli:

Brubaker radi na adaptaciji kao scenarista i izvršni producent. Prve četiri epizode ​​serije režiraće Ana Boden i Rajan Flek.

Kriminal je krimi strip u kome se isprepliće nekoliko priča koje realno prikazuju živote raznih kriminalaca, lopova i korumpiranih policajaca, piše Screen Rant. Serija se bavi klišeima koji su tipični za žanr krimi.

Serija ima sjajnu glumačku ekipu

Hanam će igrati lika po imenu Leo, glavnog lopova koji svojim pljačkama pristupa kao šahu. Za razliku od svog oca, koji je završio u zatvoru jer je počinio ubistvo tokom pljačke, Leo odbija da koristi oružje i nasilje u pljačkama.

Klark će igrati snalažljivu naoružanu pljačkašicu Malori koja je u strastvenoj vezi sa svojim kolegom Rikijem Lolesom. Ona voli da živi na ivici, ali njene tajne će dovesti ekipu okupljenu za pljačk u opasnost.

Hanam je najpoznatiji po seriji Sinovi anarhije, a nedavno smo ga mogli videti u oba nastavka Netfliks serije Rebel Moon, koju je režirao Zak Snajder. Emilija Klark je stekla slavu ulogom u Igri prestola, nakon čega su usledila nastupi u filmovima Me Before You, Solo: A Star Wars Story i Last Christmas. Prošle godine je glumila u seriji Marvel's Secret Invasion, koja je bila promašaj.

Pored Hanama i Klarka, u seriji glume Luk Evans, Ričard Dženkins, Džon Hoks, Adrija Arjona, Logan Brauning, Kadim Hardison, Pat Hili, Tejlor Sele, Gas Halper, Alija Kamačo, Majkl Mando, Marvin Džons III, Majkl Ksavijer i Dominik Berdžes .

Amazon je počeo sa produkcijom serije Kriminal, ali datum premijere još uvek nije poznat.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni haos: Udari na čak 15 oblasti

Ukrajinski premijer Denis Šmihal izjavio je da je Rusija jutros u napala 15 oblasti u Ukrajini bespilotnim letelicama, krstarećim raketama i hipersoničnim raketama Kinžal, a da je na meti bila energetska infrastruktura.

10:52

26.8.2024.

1 d

Podeli: