Film/TV 0

15.07.2024.

8:01

Nikol Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga VIDEO

Netfliks je objavio trejler nove mini-serije "The Perfect Couple", zasnovane na bestseleru Elin Hilderbrand, koja obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih serijskih iskustava ove jeseni.

Izvor: 24sedam.rs

Nikol Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga VIDEO
Profimedia

Podeli:

U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom venčanju koje se pretvara u noćnu moru. Glavna junakinja se sprema da se uda za čoveka iz jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac, nije štedela novac za planiranje onoga što obećava da će biti najprestižnije venčanje sezone, sve dok se mrtvo telo ne pojavi na plaži.

Počinje dramatična istraga, a gledaoci bivaju uvučeni u vrtlog sumnji i optužbi. Svi gosti su potencijalni osumnjičeni. 

Možda vas zanima

Aktuelno

Stiže nastavak filma "Praktična magija"

Studio Warner Bros je pre nekoliko dana zvanično potvrdio da će snimati nastavak kultnog filma "Praktična magija" iz 1998. godine, u kom su glavne uloge igrale Nikol Kidman i Sandra Bulok.

7:59

17.6.2024.

122 d

Jezive tajne

Nikol Kidman igra ulogu svekrve koja možda zna više nego što priznaje, jer počinju da izlaze na videlo jezive tajne, a istraga naizgled kao da je prepisana sa stranica njenih romana. 

Liv Šrajber u glavnoj muškoj ulozi unosi dozu hladnokrvnosti u haotičnu situaciju, tvrdeći da je sve "dramatično za slučajno davljenje".

Možda vas zanima

Režiju potpisuje dobitnica Oskara Suzan Bir.

Za ljubitelje misterija i drame, "The Perfect Couple" donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige. Premijera je zakazana za 5. septembar na Netfliksu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: