Film/TV 1

10.07.2024.

17:36

Nakon ovog filma, Spilberg i Džulija Roberts više nikad nisu sarađivali VIDEO

Slavni reditelj Stven Spilberg sarađivao je sa glumicom Džulijom Roberts na filmu Kuka iz 1991., i tada su krenule glasine o njihovom neslaganju na filmskom setu.

Izvor: Index.hr

Nakon ovog filma, Spilberg i Džulija Roberts više nikad nisu sarađivali VIDEO
Profimedia

Podeli:

Spilberg je režirao film u kojem je pokojni glumac Robin Villiams tumačio glavnu ulogu Petra Baninga, sredovečnog advokata koji se vraća u Neverland, u kojem ga čeka Zvončica (Džulija Roberts).

Naime, šuškalo se da su glumicu kolege na setu nazivali "Tinkerhell", a ona je u jednom intervjuu izjavila da nikada nije čula za taj nadimak, ali je priznala da se sukobljavala sa ekipom na setu, aludirajući na Spilberga.

Slavna svađa

"Ja sam normalna osoba. Mislim, ako sedim u svojoj prikolici šest sati ne radeći ništa, upitaću: 'Šta se događa?'"

Spilberg se takođe osvrnuo na svađu u intervjuu za 60 Minutes, u kojem je priznao:

"Nije bilo dobro vreme da Džulija i ja radimo zajedno".

Reditelja su tada pitali bi li ikad više radio sa Roberts, na šta je on odgovorio: "Ovo je pitanje od 60 minuta  zar ne?".

Roberts se osvrnula na njegov intervju u razgovoru za Variety Fair.

"Oklevao je da odgovori kao da je morao vrlo pažljivo da bira reči kada su ga pitali o meni. Gledala sam to i pomislila: Je li to isti čovek s kojim sam se gađala šlagom na setu? Je li to isti čovek koji je rekao da jedva čeka svaki dan da dođe na naš set? Valjda je ponekad jednostavno previše primamljivo biti u većini", izjavila je, a nakon toga više nikada nisu sarađivali.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: