Film/TV 4

07.07.2024.

12:49

Martin Skorseze ovaj film sa Džonom Vejnom smatra izvanrednim VIDEO

Reditelj Martin Skorseze je u svojoj karijeri snimio brojne legendarne i nagrađivane filmove, pa mnogi cene njegovo mišljenje o kvalitetu drugih filmskih ostvarenja.

Izvor: Index.hr

Martin Skorseze ovaj film sa Džonom Vejnom smatra izvanrednim VIDEO
Profimedia

Podeli:

Tako je slavni reditelj otkrio da mu se jako dopada film iz 1948. godine u kojem je glumio legendarni Džon Vejn.

Kako prenosi Far Out Magazine, Skorseze je tokom intervjua otkrio da je kao dečak obožavao jedan od filmova ovog glumca, a da kao odrasla osoba smatra da je izvanredan. Reč je o filmu "Wake of the Red Witch" reditelja Edvarda Ludviga.

"Postao sam svestan Džona Vejna kao glumca i mislim da je jedan od njegovih ključnih filmova "Wake of the Red Witch", koji je izvanredan film sa prelepom strukturom flešbeka", prokomentarisao je Skorseze, prenosi Far Out.

"Wake of the Red Witch" je avanturistički film smešten u 1860-te u južnom Pacifiku. Radnja prati kapetana Ralsa (Džon Vejn), kapetana broda "Black Art", koji sa posadom prolazi kroz niz avantura koje uključuju potopljene zlatne poluge, bisere, domoroce, džinovsku hobotnicu i još mnogo toga.

Zasnovan je na istoimenom romanu Garlanda Roarka iz 1946. godine, a scenario su napisali Hari Braun, Kenet Gemet i Garland Rork.

Ovaj legendarni film dostupan je na Jutjubu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: