Film/TV 9

05.07.2024.

8:04

Kritičari o četvrtom delu filma Policajac sa Beverli Hilsa: "Istekao rok trajanja" VIDEO

Akcijska komedija Policajac sa Beverli Hilsa: Axel F juče je stigla na Netfliks, a Edi Marfi se nakon trideset godina vratio jednoj od svojih najpoznatijih uloga.

Izvor: Index.hr

Kritičari o četvrtom delu filma Policajac sa Beverli Hilsa: "Istekao rok trajanja" VIDEO
Profimedia/Barry King/Alamy Stock Photo

Podeli:

Otkad je film stigao na striming, kritičari su počeli da pišu recenzije za film, koji trenutno ostvaruje dobre rezultate na Rotten Tomatoes-u.

U četvrtom filmu legendarnog serijala policajac Axel Foley udružuje snage sa detektivom Bobijem Abotomom kako bi spasio svoju ćerku Džejn, čiji je život u opasnosti.

Iako je prošao tek jedan dan otkako se film prikazuje, kritičari i publika su već počeli da pišu recenzije. Nastavak akcijske komedije trenutno ima nešto bolje ocene od publike.

Prema trenutnim recenzijama na Rotten Tomatoes-u, Policajac ss Beverli Hilsa: Axel F na temelju recenzija kritičara ocenjen je sa 65 odsto, dok od publike ima 76 odsto.

Međutim, ovi se rezultati mogu promeniti objavom novih recenzija, a komentari kritičara su podeljeni. Za neke je film nastavak odlične akcijske komedije, dok drugi misle da nastavak nije dobar kao prethodni filmovi.

Mik LaSal iz San Francisco Chronicle-a napisao je:

"Murfijev komični tajming ostaje besprekoran, a smejati se sa njim u ovom filmu sveže je i poznato, idealna kombinacija."

Ipak, film nije na sve ostavio dobar utisak. Jedan od takvih primera je recenzija Dejvida Runija iz Hollywood Reportera:

"Nedostatak sveže perspektive, odsutnost uzbuđenja i 'ropstvo' sa kojim se filmaši drže izvorne formule u jednoj nemaštovitoj akcijskoj sekvenci za drugom dovode do toga da izgleda kao da je filmu istekao rok trajanja."

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: