Film/TV 11

03.07.2024.

8:01

Kejt Blančet u najskandaloznijoj ulozi karijere: Film prepun seksa i intriga FOTO

Kejt Blančet će prvi put igrati glavni lik u nekoj seriji, a kako se najavljuje, to će biti najskandaloznija uloga njene karijere.

Izvor: 24sedam.rs

Kejt Blančet u najskandaloznijoj ulozi karijere: Film prepun seksa i intriga FOTO
EPA-EFE/ANDRE PAIN

Podeli:

Petostruki dobitnik Oskara Alfonso Kuaron piše, režira i izvršni je producent predstojeće serije "Disclaimer" za pretplatnike TV Epl + (Apple), zasnovane na bestseler romanu Rene Najt. 

Kejt Blančet za ovu seriju preporučuju uloge iz filmova "Beleške o skandalu" i "Tar", naslova koji su puni intriga i seksualnih skandala.

Misteriozni roman

U ovom psihološkom trileru slavna glumica igra hvaljenu novinarku Ketrin Rejvenskroft koja je izgradila svoju reputaciju otkrivajući nedela i prestupe drugih. Ipak, kada dobije roman od nepoznatog autora, Ketrin, užasnuta, shvata da je ona sada glavni lik u priči koja otkriva njene najmračnije tajne.

Prema zvaničnom sinopsisu, dok Ketrin juri da otkrije pravi identitet pisca, primorana je da se suoči sa svojom prošlošću pre nego što ona uništi njen život i njene odnose sa suprugom Robertom i njihovim sinom Nikolasom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Apple TV (@appletv)

"Disclaimer" će imati svetski debi na Apple TV + s prve dve epizode ​​u petak 11. oktobra, nakon čega će uslediti nove epizode ​​svakog petka do 15. novembra.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: