Film/TV 3

01.07.2024.

9:46

Uzbudljivi film sa Idrisom Elbom oduševio gledaoce Netfliksa

Idris Elba je s razlogom jedan od najomiljenijih glumaca današnjice, a Netfliks je nedavno objavio uzbudljiv triler o preživljavanju u kojem on igra glavnu ulogu.

Izvor: Index.hr

Uzbudljivi film sa Idrisom Elbom oduševio gledaoce Netfliksa
Profimedia

Podeli:

Film iz 2022. godine - Beast, zasnovan je na istinitoj priči. Elba igra Nejta Danijelsa, udovca koji svoje ćerke vodi na put u Južnu Afriku ubrzo nakon što im je majka preminula. Putovanje je trebalo da im unese mir i zbliži ih nakon tragičnog događaja, ali se sve menja kada u jednom selu pronađu tela ubijenih meštana.

Pobesneli lav vidi ljude kao neprijatelje nakon što je preživeo napad lovokradica i napao svakoga ko mu se nađe na putu.

Nakon što je objavljen pre dve godine, film je bio hit u bioskopima širom sveta i dobio je dobre kritike od ljubitelja trilera o preživljavanju.

"Ne znam da li je namera bila da se napravi ozbiljan film, ali će definitivno zadovoljiti svakog ko je želeo da vidi Idrisa Elbu kako se rve sa lavom", navodi The Spectator.

"Radnja filma je predvidljiva, ali zabavna i dobro napravljena", piše Empire Magazine.

Zver ima 5,6 od deset zvezdica na IMDB, i 77% od publike i 69% od kritičara na Rotten Tomatoes-u.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: