Film/TV 8

29.06.2024.

14:58

Poznati triler iz 2014. godine je najbolje ocenjeni film Bena Afleka VIDEO

Ben Aflek je glumio u mnogim filmovima u svojoj dugoj karijeri.

Izvor: Index.hr

Poznati triler iz 2014. godine je najbolje ocenjeni film Bena Afleka VIDEO
Profimedia

Podeli:

Neki su bili više, a neki manje uspešni, ali su mnogi poznati u javnosti. Neki od najpoznatijih filmova u kojima je Ben Aflek glumio su Dobri Vil Hanting, Betmen, Perl Harbor, Argo, Armagedon i Računovođa.

Međutim, postavlja se pitanje koji je najbolji film u kojem je Aflek glumio. Prema rezultatima na IMDb-u, najbolje ocenjen film u kojem je Aflek imao glavnu ulogu je psihološki triler Gone Girl iz 2014. godine. Na poznatom sajtu, na osnovu 1,1 milion recenzija, film ima ocenu 8,1 od maksimalnih 10.
 

Dobre rezultate je postigao i na sajtu Rotten Tomatoes, gde kritičari i publika takođe mogu da napišu kritiku. Na Rotten Tomatoes-u kritičari su film označili kao "svež" i ocenili ga sa 87 odsto, a triler je dobio istu ocenu na osnovu više od sto hiljada kritika publike.

U slučaju da još niste gledali film, Gone je zasnovan na istoimenom romanu Gillian Flinn iz 2012. Režirao ga je Dejvid Finčer, a autor romana napisao je scenario za film.

Radnja prati priču o Niku Danu (Aflek), koji se nakon nestanka supruge Ejmi (Rosamund Pajk) našao u žiži intenzivne medijske pažnje. Međutim, ožalošćeni Nik se ubrzo pretvara od muža koji traži svoju nestalu ženu u glavnog osumnjičenog za njen nestanak jer sve više i više dokaza ukazuje na njegovu krivicu.

Film možete pogledati na Netfliksu i Maksu.

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: