Film/TV 3

28.06.2024.

16:22

Ovi filmovi odlaze sa Netfliksa, a jedan nazivaju najboljom akcijom decenije VIDEO

Ako ne znate čime biste mogli da se zabavite za vikend, možda se desi da inspiraciju pronađete u naslovima koji odlaze sa streaming platforme Netfliks.

Izvor: Index.hr

Ovi filmovi odlaze sa Netfliksa, a jedan nazivaju najboljom akcijom decenije VIDEO
T. Schneider/Shutterstock

Podeli:

Ukoliko se odlučite za Netfliks, znajte da 29. juna imate zadnju šansu za uživanje u Elvisu sa Tomom Henksom i Ostinom Batlerom, kao i u filmu Smisao života jednog psa, koji otkriva šta se događa u glavi ljubimca kada vas zamišljeno gleda u oči.

Do 30. juna možete stići da pogledate istorijski dokumentarac "Age of Tanks", horor "Inhuman Kiss" i akcijski triler "Romeo Akbar Walter".

Nakon vikenda, 1. jula, Netfliks će povući i film "28 dana" sa Sandrom Bulok, kao i film "Ad Astra" sa Bredom Pitom, ali i "Ambulance", koji nazivaju jednim od najboljih akcijskih filmova decenije.

Istoga dana Netfliks će ukloniti i "American Made" sa Tomom Kruzom,  "Bohemian Rhapsody", "Conor McGregor: Notorious", "Cult of Chucky, Exodus: Gods and Kings", "Mamma Mia! Here We Go Again", "Gone Girl", "Unfaithful" i čak dva naslova sa Ovenom Vilsonom - "Marley and Me" i "Marry Me", u kojem glumi i Dženifer Lopez.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: