Film/TV 9

26.06.2024.

16:43

Španska serija zaludela svet: Za samo pet dana postala najgledanija na Netfliksu VIDEO

Španska serija "Clanes" ili "Gangs of Galicia" pet dana nakon objavljivanja na Netfliksu je najgledanija serija striming servisa u kategoriji serija koje nisu na engleskom jeziku.

Izvor: Klix.ba

Španska serija zaludela svet: Za samo pet dana postala najgledanija na Netfliksu VIDEO
T. Schneider/Shutterstock

Podeli:

Serija prati upornu advokaticu koja traži osvetu za očevu smrt, a čineći to, ona se infiltrira u narko-kartel kako bi eliminisala očeve neprijatelje.

U prvoj nedelji od izlaska serije bilo je dovoljno svega pet dana da dospe na prvo mesto najgledanijih u svetu, a već ima 15 miliona sati gledanja.

Možda vas zanima

Glavne uloge tumače Klara Lago i Tamar Novas, a snimano je u Galiciji, Madridu, Korunji, Kadizu, Kambadosu i Malagi.

Netfliks tvrdi da je serija dramatizacija događaja iz stvarnog života, a prva sezona donosi sedam epizoda.

Možda vas zanima

Sinopsis: Ana Gonzales Sorijano je bliska sa svojim ocem, koji upravlja turističkim brodom. On je ubijen, a tri meseca kasnije, kada Ana i njena majka čuju testament, saznaju da je Anin otac bio u programu zaštite svedoka nakon svedočenja protiv porodice Padin, koja upravlja jednim od najvećih narko-kartela u regionu. Ana se seli u Kambados gde žive da bi otkrili istinu i eliminisali neprijatelje svog oca.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: