Film/TV 0

25.06.2024.

21:00

Denzel Vošington progovorio o saradnji sa Vitni Hjuston: "Bilo je očigledno..."

Posle sjajnih nastupa u Malkolmu Iksu, Filadelfiji i Đavolu u plavoj haljini, Denzel Vošington je glumio u rimejku božićnog filma Biskupova žena iz 1947. godine.

Izvor: Index.hr

Denzel Vošington progovorio o saradnji sa Vitni Hjuston: "Bilo je očigledno..."
Profimedia

Podeli:

U rimejku, nazvanom The Preacher's Wife, Vošington je igrao jednu od glavnih uloga pored Vitni Hjuston i Kortnija B. Vensa.

Dramediju, inspirisanu romanom Biskupova žena, režirala je Peni Maršal, a napisali su Net Moldin i Alan Skot. Radnja prati Henrija Bigsa (Vens), protestantskog sveštenika iz siromašnog kraja koji provodi previše vremena u svojoj crkvi pokušavajući da pomogne parohijanima, umesto da se posveti svojoj ženi Džuliji (Hjuston) i njihovom sinu Džeremiju.

Henrijeva crkva je u finansijskim problemima i njegov brak se raspada, pa se očajni sveštenik moli Bogu za pomoć. Bog mu šalje anđela Dadlija (Vošington) koji pomaže Henriju da se izvuče iz nevolje, ali u isto vreme počinje da se zaljubljuje u Juliju.


U nedavnom intervjuu sa kritičarkom Chaz Ebert, Vošington je otkrio da se osećao zabrinuto za Vitni tokom snimanja filma iz 1996. godine, prenosi IndieWire.

"Osećao sam se kao da želim da je zaštitim", prisećao se glumac, a Ebert je rekla da se to našlo u filmu. "Bilo je očigledno da je ranjiva", rekla je kritičarka.

"Sve vreme sam se osećao kao da želim da je zaštitim. Da li ste to znali? Želela je da bude tako jaka, ali nije mogla. To je sve", dodao je oskarovac.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: