Film/TV 1

14.06.2024.

18:36

Stiven King oduševljen najgledanijim filmom na Netfliksu

Nagrađivani pisac horora, Stiven King, na svojim društvenim mrežama često komentariše i deli mišljenje o drugim filmovima i serijama koji nisu nužno povezani sa adaptacijom njegovih dela.

Izvor: Index.hr

Stiven King oduševljen najgledanijim filmom na Netfliksu
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Tako je poznati pisac na X-u komentarisao i trenutno najgledaniji film na Netfliksu, francuski triler pod nazivom "Ispod Pariza" (Under Paris).

Iako ovaj film na Rotten Tomatoes-u ima samo 34 posto od publike, čini se da se svideo poznatom književniku. King je u objavi na X-u otkrio kako je očekivao da će ovaj film biti neka smešna parodija, ali to na kraju nije bio slučaj.

"Mislio sam da će 'Ispod Pariza' biti šaljiv film, poput 'Ajkulanadoa', ali Tviter me ubedio da ga pogledam i stvarno je prilično dobar. Poslednjih 25 minuta bilo je neverovatno", napisao je u objavi na nekadašnjem Tviteru.

Ako dosad niste pogledali film i ne znate o čemu se radi, radnja je smeštena u leto 2024. godine, kada je Pariz prvi put domaćin Svetskog prvenstva u triatlonu na Seni. Sofija (Berenis Bežo) je mlada naučnica koja od mladog ekološkog aktiviste Majka saznaje da veliki i agresivni morski pas pliva u reci. Kako bi izbegli krvoproliće u samom srcu grada, nemaju drugog izbora nego da udruže snage s Adilom, policijskim zapovednikom, kako bi rešili problem.

U filmu glume Nasim Ljes, Lea Levijan, Injaki Lartig i Hose Antonio Pedrosa Moreno. Režiser je Zavijer Žens koji je scenario napisao s Jaelom Langmanom, Janikom Dahanom i Mod Hejvang, a producent filma je Nikola Masar.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: