Film/TV 0

14.06.2024.

17:26

Kristen Stjuart žali što je pristala na neke uloge, otkrila i koji filmovi su joj dragi

Glumicu Kristen Stjuart smo zavoleli još u franšizi Sumrak, ali pored toga, ona je glumila u mnogim drugim filmovima i serijama.

Izvor: B92.net

Kristen Stjuart žali što je pristala na neke uloge, otkrila i koji filmovi su joj dragi
Profimedia

Podeli:

Kristen Stjuart ne smatra ni za jedan od najpoznatijih projekata u kojima je učestvovala da su toliko simpatični da bi joj se svideli.

Kako prenosi Far Out Magazine, sama Stjuartova je istakla da u karijeri nije snimila mnogo dobrih filmova.

"Verovatno sam snimila pet stvarno dobrih filmova, od 45 ili 50. Morala bih pogledati svoj popis filmova, ali malo ih je. To ne znači da žalim zbog tog iskustva. Samo sam požalila što sam pristala na nekoliko filmova, ali ne zbog rezultata, već zato što nije bilo zabavno", rekla je ona.

Ona je izdvojila dva filma u kojima je glumila, a da joj se sviđaju.

"Volim Asajasove filmove", misleći na reditelja Olivijea Asajasa, s kojim je radila na dva filma, Clouds of Sils Maria i Personal Shopper, iz 2014. i 2016. godine.

Clouds of Sils Maria

Psihološka drama iz 2014. koju je napisao i režirao Olivije Asajas. Film prati filmsku zvezdu Mariju Enders (Žulijet Binoš) koja je, na vrhuncu karijere, pozvana da nastupi u oživljavanju predstave koja ju je proslavila pre dvadeset godina. Tada  je u predstavi igrala ulogu Sigrid, zavodljive mlade devojke koja se razoruža i na kraju primorava svoju šeficu Helenu da izvrši samoubistvo. U obnovi predstave od nje se traži da glumi ulogu Helene.

Personal Shopper

Ovaj psihološki triler reditelja i scenarija Olivijea Asajasa, drugi je na listi filmova koje glumica voli. Radnja prati mladu Amerikanku u Parizu koja radi kao lični kupac za zvezdu i odbija da napusti grad dok ne bude mogla da komunicira sa svojim preminulim bratom blizancem.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: