Film/TV 2

05.06.2024.

20:49

Ova serija je apsolutni hit na Netfliksu: Glumi zvezda Kuće zmajeva

Britansko-kanadska serija "Geek Girl" na Netfliks je stigla 30. maja i već se popela na treće mesto Netfliksove globalne liste najgledanijih serija.

Izvor: Index.hr

Ova serija je apsolutni hit na Netfliksu: Glumi zvezda Kuće zmajeva
Profimedia

Podeli:

Glavnu ulogu u seriji "Geek Girl" igra Emili Keri, zvezda HBO-ove Zmajeve kuće, u kojoj je glumila Alicent Hightower. "Geek Girl" je režirao Deklan O’Dvajer.

Keri je u Netfliksovom hitu tumačila tinejdžerku Harijet Maners, nespretnu i pomalo neobičnu, ali uzornu učenicu koja je žrtva zlostavljanja svojih vršnjaka. Harijet ima samo dvoje prijatelja: Nat, koja je opsednuta modom, i Tobija, koji je ekscentričan poput nje.

Nakon što njen razred pobedi na školskom takmičenju, Harijet i njeni kolege odlaze na Nedelju mode u Londonu. Nespretna srednjoškolka tokom izleta zapadne za oko modnom agentu koji traži buduću zvezdu. Iako je svet mode nimalo ne privlači, Harijet se odlučuje upustiti u nešto novo i pristaje doći na kasting za reviju poznate dizajnerke.

Sporedne uloge u seriji igraju Emili Keri, Sara Pariš, Lijam Vudram, Tim Dauni, Džemima Ruper, Dejzi Dželi i Rošel Harington. Serija je inspirisana stvarnim događajima

Serija "Geek Girl" je adaptacija istoimenog romana britanske spisateljice Holi Smale. "Geek Girl" prvi je roman književnog serijala koji se sastoji od ukupno šest knjiga, koje su objavljene između 2013. i 2017. godine.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: