Film/TV 0

01.06.2024.

12:58

Seks, laži i skandali: Na Netfliks stigla serija o veb stranici koja je rasturila brojne brakove

Netfliks je pronašao još jedan "crash" od kojeg se ne može odvojiti pogled.

Izvor: avaz.ba/b92.net

Seks, laži i skandali: Na Netfliks stigla serija o veb stranici koja je rasturila brojne brakove
Shutterstock/T. Schneider

Podeli:

Ovog puta to je fijasko vezan za preljubničku stranicu Ashley Madison nakon što su privatne informacije korisnika završile na internetu. Sajt za upoznavanje na kome su aktivni samo oni za koje se "monogamija pretvorila u monotoniju".

Potpisao kapitulaciju

Naravno, dokumentarac Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal je veliki hit među ljubiteljima ove vrste sapunica, ali problem je u tome što, osim što "hrani" one koji vole da zaviruju u tuđe privatne živote, dokumentarac i ne daje puno toga.

Iako je u pitanju kanadska produkcija, ovaj "horor preljube" koji je gori od pravog horora je u tolikom američkom stilu, a Ashley Madison je na svojim počecima profitirala upravo od takvih ljudi i njihovog moralisanja.

Njihov prvi slogan bio je "Život je kratak, imajte aferu". TV stanice i novinski portali širom Amerike bili su "profesionalno zgroženi" amoralnim sajtom, a svako neiskreno "gađenje" samo je dodatno povećavalo broj korisnika.

U ovom dokumentarcu je i iskren intervju sa vlogerom i njegovom suprugom koji su "spasili" raspadnuti brak. Tu je i priča o profesoru iz teološke škole čiji je život uništen kada su informacije izašle u javnost, a posledice su bile katastrofalne.

Bivši i sadašnji vlasnici sajta pričaju o svemu kroz šalu, iako je ova stranica dovela do raspada mnogih brakova.

Platforma Disney+ takođe ima Hulu verziju dokumentarca (Afera Ešli Medison).

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: