Aktuelno 4

27.10.2024.

8:14

Ovu triler seriju nazivaju najboljom ikada: Sada konačno stiže i druga sezona VIDEO/ANKETA

Druga sezona serije "Severance" konačno je dobila prvi trailer, koji nagoveštava nastavak slojevite priče o korporativnom distopijskom svetu.

Izvor: Index.hr

Ovu triler seriju nazivaju najboljom ikada: Sada konačno stiže i druga sezona VIDEO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Serija koju mnogi smatraju trenutno najvećim hitom platforme Apple TV+ privukla je neverovatnu pažnju i oduševljenje publike i kritičara, a u drugu sezonu uloženo je gotovo 200 miliona dolara.

Prva sezona "Severance-a" brzo je postala jedna od najhvaljenijih serija na televiziji.

Na Rotten Tomatoesu serija ima impresivnih 97 odosto, dok na IMDb-ju ima prosečnu ocenu 8.7. Završna epizoda prve sezone ima neverovatnu ocenu 9.7.

Radnja je smeštena u korporativni svet u kojem zaposleni mogu da odaberu implantaciju uređaja koji im omogućuje potpuni prekid između poslovnog i privatnog života. Tako, kad ulaze u kancelariju, nemaju sećanje na privatni život, a kad izlaze s posla, zaboravljaju sve što se dogodilo na radnom mestu.

Iako zvuči kao idealno rešenje za one koji nisu zadovoljni poslom, serija se upušta u duboka pitanja: šta se događa s osobom koja postoji samo na poslu i nema sećanja izvan tog konteksta?

Serija može da se pohvali zvezdanom postavom koju predvode Adam Skot i Brit Lover.

Pojavljuju se i Patricija Arkete, Džon Turtur, Zak Čeri, Kristofer Volken i Tramel Tilman. Veliki deo epizoda režirao je Ben Stiler.

"Ovo je prvi put da radim na drugoj sezoni bilo koje serije. Pređašnje projekte uvek bi otkazali, ali sa Severanceom osećam da publika ima očekivanja. Naš cilj je da opravdamo ta očekivanja i ostanemo verni svojoj viziji", izjavio je Stiler za Variety.

Druga sezona Severancea izlazi 17. januara 2025. Sudeći prema treileru, očekuje nas dodatno istraživanje kompleksnog sveta koji se razvija na granici između stvarnosti i distopije.

loader

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: