Aktuelno 0

24.10.2024.

12:33

Dogmen i Isidora Mun obaraju rekorde: Na Dečji dan knjige potpisuju Mirjana Milenić i Slobodan Stanišić FOTO

Kao i prethodnih godina, na Beogradskom sajmu knjiga, četvrtak je tradicionalno rezervisan za decu, pa će povodom Školskog dana, 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo na svom štandu u Hali 1 ugostiti dečje autore Mirjanu Milenić Mimi i Slobodana Stanišića.

Izvor: B92.net

Dogmen i Isidora Mun obaraju rekorde: Na Dečji dan knjige potpisuju Mirjana Milenić i Slobodan Stanišić FOTO
Vulkan/PROMO

Podeli:

 

Deca će imati priliku da se od 11 do 12 sati druže sa Mirjanom Milenić Mimi, čije je nove edukativne karte Laugh and Learn nedavno objavio Vulkančić. Mirjana je autorka i brojnih drugih izdanja na engleskom jeziku, poput Cherry on Top(Ir)regular VerbsFive Words a DayMatch It...

Od 12 do 13 sati, na istom mestu čeka vas Slobodan Stanišić, koji će osim starijih naslova, potpisivati i novu knjigu Istorijska slagalica: Od Nemanje do Nemanje, koju kao i sve druge naslove možete nabaviti po specijalnoj sajamskoj ceni.

Sajam knjiga još jednom je potvrdio ogromnu popularnost dečjih junaka - i ove godine Dogmen i Isidora Mun obaraju rekorde.

Od početka Sajma, Sluzavka 22 i Isidora Mun i nova devojčica nalaze se na listi najprodavanijih dečjih naslova. Serijal Učimo da brojimo takođe je privukao veliku pažnju najmlađih čitalaca, kao i Ketkid: Klub stripoljubaca i serijal Magične bojanke.
 

Do 27. oktobra na štandovima Vulkančića u halama 1 i 4 očekuju vas popusti do čak 80 odsto.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: