Aktuelno 0

24.10.2024.

8:48

Počinje snimanje "Spajdermena 4":"Jedva čekam" VIDEO

Zvezda poznate filmske sage o superheroju Spajdermenu, glumac Tom Holand potvrdio je da snimanje četvrtog nastavka počinje sledećeg leta.

Izvor: b92.net/variety.com

Počinje snimanje "Spajdermena 4":"Jedva čekam" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Glumac je gostovao u televizijskoj emisiji kod poznatog voditelja Džimija Falona i govorio je o nastavku franšize "Spajdermen", koja je do sada zaradila vrtoglavo bogatstvo.

On je potvrdio voditelju tok- šoua da snimanje počinje sledećeg leta, a preneo je "Varijeti".

Tokom intervjua, Holland je otkrio:

"Sledećeg leta počinjemo da snimamo. Sve je spremno, biće super uzbudljivo. Jedva čekam".

Nedavno je Tom Holand u podkastu "Rich Roll" otkrio još detalja, između ostalog da je scenario čitao zajedno sa svojom koleginicom i devojkom Zendajom.

"Potreban je rad, ali pisci rade sjajan posao. Pročitao sam scenario pre tri nedelje i zaista je zapalio vatru u meni. Zendaja i ja smo sedeli i čitali ga zajedno, a ponekad smo skakutali po dnevnoj sobi i govorili: 'Ovo je pravi film vredan poštovanja fanova.' Postoji još nekoliko stvari, koje treba da shvatimo pre nego što to zaista krenemo, ali to je uzbudljivo".

Holand je ušao u ulogu Pitera Parkera (Spajdermena) 2019.

Posle tri nastavka, glumac je priznao:

"Osećam se veoma zaštitnički prema Spajdermenu. Osećam se veoma, veoma srećnim što smo mogli da radimo na franšizi, koja je sa svakim filmom postajala sve bolja, koja je bila uspešnija sa svakim filmom, što mislim da je zaista retko, i želim da zaštitim njegovo nasleđe. Dakle, neću da pravim još jedan nastavak samo da bismo nastavili, on mora da bude dostojan lika", istakao je Holand koga su proglasili najemotivinijim od svih Spajdermenova.

Inače, poslednji deo franšize Spajdermen postao je prvi film iz ere pandemije korone, koji je zaradio više od milijardu dolara (750 miliona funti) na svetskim blagajnama. Naravno, reč je o nastavku "Spider-Man: No Way Home", koji je, takođe poneo titulu filma sa najvećom zaradom 2021. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: