Aktuelno 0

23.10.2024.

8:09

Slavna glumica otkrila u koga je sve bila zaljubljena i zašto nije u Džeka Nikolsona FOTO

Širli Mekljen je u novoj autobiografskoj knjizi otkrila kako je zaprosila Morgana Frimana, a on ju je odbio, ali i objasnila zašto nikad nije poželela da bude s Džekom Nikolsonom.

Izvor: b92.net/People

Slavna glumica otkrila u koga je sve bila zaljubljena i zašto nije u Džeka Nikolsona FOTO
Profimedia

Podeli:

U autobiografiji ‘The Wall of Life: Pictures and Stories‘ otkriva da joj je Džek Lemon na setu bio poput sestre, a jedini brak s producentom Stivom Parkerom opstao je 28 godina, jer je bio otvorenog tipa.

Širli Meklejn je ne samo legendarna glumica, već i autorka desetak knjiga, a sada je ova 90-godišnja glumica ideju za novu knjigu našla na zidu u svom domu.

Na tom zidu se nalazi na stotine fotografija, što s članovima porodice, što s kolegama, sa setova i van njih.

Povodom nove knjige holivudska diva je za magazin People rekla da joj je glavni kriterijum za bogato ilustrovanu autobiografiju, bio da ispriča pozadinu dosad neviđenih, privatnih fotografija.


"Imala sam čaroban život. Gledajući svoj zid tog dana, shvatila sam koja je to bila čarolija", rekla je i dodala da je poslednja knjiga njen način da se za sve što je dosad iskusila, zahvali svemiru.

"Oduvek sam slutila da ću imati dug život. Veselim se svakom danu. Ionako sam optimista. Ne zamaram se time koliko mi je još dana preostalo", rekla je Širli, čiji je rođeni brat takođe legenda Holivuda, Voren Biti. 

Veliki deo autobigrafije odnosi se na muškarce, a jedan od najupornijih udvarača bio je filmski producent Stiv Parker. Venčali su se 1954, i narednih 28 godina bili su otvorenom braku, koji se na kraju ugasio sam od sebe. 

Nije krila da se 1960-ih spetljala s bivšim indijskim vicekraljem, lordom Luisom Mountbatenom, markantnim rođakom kraljice Elizabete II, kao i s australijskim liberalnim političarem Endrjuom Pikokom.

Jedan od retkih muškaraca kojeg nije mogla da šarmira je Morgan Friman.

"Zaprosila sam ga, a on me odbio", napisala je u novoj knjizi. Dodala je:

"Stvarno mi se dopao. Mislila sam da je njegova gluma briljantna. Jedva sam išta rekla, a on je samo odmahnuo glavom. Nije li to zanimljivo?", otkrila je za People.

Otkrila je i da se Antonijem Hopkinsom 1980. godine, na setu ne baš uspelog filma "Promena godišnjih doba", žestoko svađala. On ju je kasnije prozvao "najodvratnijom glumicom s kojom je ikad radio".

Nikad nije krila da se gotovo uvek zaljubljivala u kolege, izuzetak je  bio Džek Lemon, ali hemiju na velikom platnu pretočili su u prijateljstvo.

"Drag tip. Bili smo poput dve sestre", pojasnila je u novoj knjizi. Nije se spetljala ni s Džekom Nikolsonom s kojim je glumila u klasiku "Vreme nežnosti" za koji je 1984. nagrađena Oskarom.

"Zasmejavao me je sve vreme. Jedan je od mojih najdražih prijatelja... Nije bio tip s kojim bih imala aferu, s njim sam se previše smejala," napisala je Širli Meklejn.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: