Aktuelno 1

22.10.2024.

13:44

Fanovi oduševljeni sinom Džeka Nikolsona u novom hororu VIDEO

Obožavaoci su pohvalili glumca Reja Nikolskona zbog njegove zapažene izvedbe u novom horor filmu Smile 2, a mnogi su primetili neverovatnu sličnost s njegovim ocem, legendarnim Džekom Nikolsonom.

Izvor: Index.hr

Fanovi oduševljeni sinom Džeka Nikolsona u novom hororu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Dok su neki oduševljeni filmom i Rejevom ulogom, drugi na društvenim mrežama kritikuju odabir glumaca i smatraju ga klasičnim primerom nepotizma.

Ipak, X je pun pohvala njegove glume.

"Nepotizam je retko dobar, ali Rej Nikolson u filmu Smile 2 je najbolji odabir svih vremena. Ovo je jednostavno neverovatno", stoji u jednom od komentara, dok drugi korisnici tvrde da je marketinški tim filma svesno igrao na njegovu sličnost sa ocem i njegovom kultnom ulogom u filmu Isijavanje.

"Kada sam video poster, bio sam iskreno zbunjen time što su koristili Džeka Nikolsona iz Isijavanja u promociji. Nisam imao pojma da je to njegov sin. Neverovatno sliče", "Rej Nikolson  u ovom filmu ima jednu od najboljih izvedbi godine, bez sumnje. Nije puno u filmu, ali dovoljno da pokaže talenat, doslovno je isti kao njegov otac", neki su od komentara na društvenoj mreži X.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: