Aktuelno 0

21.10.2024.

14:02

Srpska glumica koja igra u američkoj hit seriji okrila detalje druge sezone: "Mnogo šokantnih obrta"

Glumica Tijana Upčev glumi u popularnoj američkoj seriji "The Ark" a sada je otkrila i nove detalje iz druge sezone.

Izvor: Tanjug

Srpska glumica koja igra u američkoj hit seriji okrila detalje druge sezone: "Mnogo šokantnih obrta"
Profimedia

Podeli:

Glumica je rekla da nastavak naučnofantastične serije ima malo drugačiji tempo od prve sezone, "malo je dinamičnije, ima mnogo šokantnih obrta i neočekivanih događaja".

Njen lik inženjer Eva Marković je snažna žena koja se nosi sa velikim gubicima u životu, a Upčeva je dodala da je došla "na brod gde je ponovo okružena smrću, što na nju definitivno utiče".

"Zatvorila se u sebe sve dok joj se nije desila nova ljubav", rekla je Upčev za Tanjug Reflektor.

Prema njenim rečima, još tokom prve sezone su shvatili da se u seriji ne radi o futurističkoj radnji koliko su to mislili.

"Na zemlji se dešava krah, ovu zemlju svaki dan uništavamo. Sve što se dešava u seriji su posledice koje nas mogu da stignu sad ili kroz sto godine, nije važno", rekla je glumica.

Govoreći o svojoj budućnost, Upčev je istakla da je bitan stav glumaca prema radu.

"Na ovim prostorima smo naučeni da budemo dosta zatvoreni. Oni koji su već uspeli drže neki svoj nivo i tempo, oni koji tek treba da se dokažu svoj, i ne mešaju se", ocenila je glumica.

Upčev je rekla da je najvažnije što je naučila u "The Ark" da su svi ravnopravne kolege, i da na partnerskim odnosima ili zajedničkoj sceni treba da rade zajedno.

"Ova serija počiva na tome što mi konstantno imamo probe, mimo snimanja. Konstantno radimo na tome što kasnije donosimo pred kameru", naglasila je glumica u Tanjug Reflektoru.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: