Aktuelno 8

19.10.2024.

10:08

Slavni glumci se strastveno ljubili na snimanju: "Ovo je uznemirujuće" VIDEO

Glumci Timoti Šalame i Gvinet Paltrou su junaci filma "Marty Supreme", a fotografije sa snimanja, na kojima se strastveno ljube, šire se društvenim mrežama i izazavale su mnoštvo negativnih komentara.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Slavni glumci se strastveno ljubili na snimanju: "Ovo je uznemirujuće" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Glumac Timoti Šalame (28) i glumica Gvinet Paltrou (52) trenutno snimaju film "Marty Supreme". U sredu su razmenjivali nežnosti pred kamerama u Central Parku u Njujorku, a fotografije sa seta su dospele u javnost i izazvale su mnogo negativnih komentara.

Snimljeni su u jednoj uličici, a fotografije njihovog poljupca proširile su se društvenim mrežama. 


"Šta se događa? Ona je duplo starija od njega, zar ne?", "Mislio sam da smo gotovi s uznemirujućim razlikama u godinama", "Uznemirilo me ovo", bili su samo neki od komentara.

Film "Marty Supreme" režirao je Džoš Sefdi, a film je snimljen prema istinitoj životnoj priči profesionalnog igrača stonog tenisa Martija Rajsmana, koji je osvojio nekoliko medalja na svetskim prvenstvima od kasnih 40-ih do 60-ih godina.

Ostatak ekipe čine zvezda serije "Dadilja" Fren Drešer, koja tumači lik Timotijeve majke, Odesa Azion, mađioničar Pen Džilet, biznismen Kevin o’Liri, koji je poznat po emisiji "Shark Tank".

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: