Aktuelno 1

17.10.2024.

8:21

Harison Ford ostaje u glumi iz samo jednog razloga

Filmska legenda Harison Ford nedavno je u intervjuu za Vanity Fair otkrio zašto ne razmišlja o penziji.

Izvor: Index.hr

Harison Ford ostaje u glumi iz samo jednog razloga
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Podeli:

Ovaj 84-godišnji glumac, poznat po ulogama u filmovima o Indijani Džounsu, Han Sola u Ratovima zvezda i Rika Deckarda u kultnom filmu Blade Runner, objasnio je šta ga motiviše da ostane u svetu glume.

"Oh, čoveče, gluma mi daje kontakt s ljudima koji mi je potreban. Zabavno je raditi sa ljudima koji imaju veliku veštinu i iskustvo", objasnio je glumac, koji ima petoro dece i oženjen je koleginicom Kalistom Flokhart.

Možda vas zanima

Ford je započeo svoju glumačku karijeru 1963. godine i trenutno glumi u humorističnoj seriji "Shrinking" zajedno sa Džejsonom Sigelom i Džesikom Vilijams. Iako Ford retko glumi u komedijskim projektima, posebno u TV serijama, prihvatio je ulogu u seriji.  

"Uvek sam uživao u humoru. Volim da se šalim. Kada sam razmišljao o tome da postanem glumac, bio sam ambiciozan za obe vrste posla - ozbiljnu dramu i komediju. Uhvatio sam sebe da radim i jedno i drugo i ne pravim veliku razliku između njih. Kao glumac pristupam šali, kao i ozbiljnoj ili emotivnoj sceni", objasnio je.

"Trebalo bi da se odmaram, ali zapravo volim da radim"

Možda vas zanima

Ford će takođe glumiti u Marvelovom filmu Captain America: Brave New World, koji stiže u bioskope 2025. godine, a pojaviće se kao Thaddeus Thunderbolt Ross. Glumac, koji je nedavno zabrinuo fanove na dodeli nagrada, otkrio je da u ovoj fazi karijere bira projekte na osnovu kvaliteta scenarija.

"Nije bitno koji je žanr. Nije bitno da li je na televiziji ili u filmovima. To je tekst, to je priča, to je lik, to je emocionalno iskustvo za publiku ili za mene. To su ljudi za koje imam osećaj da želim da radim sa njima ili je to dobra prilika, pretpostavljam da bi trebalo da se odmorim, ali zapravo volim da radim", priznao je čuveni glumac.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: