Aktuelno 3

12.10.2024.

11:53

Aleksandra Radović rasplakala publiku na koncertu: Prišla ocu i majci i uradila ovo VIDEO

Aleksandra Radović sinoć je u Sava centru održala spektakularan koncert za pamćenje. Ona je ovim koncertom obeležila 25 godina karijere.

Izvor: B92.net

Aleksandra Radović rasplakala publiku na koncertu: Prišla ocu i majci i uradila ovo VIDEO
Foto: M.M./ATAImages

Podeli:

Koncert je počela svojim velikim hitom "Dok dišem", a na sceni se pojavila u crnoj gracioznoj toaleti, koju je sama kreirala, čime se i pohvalila. Posle toga je ponela belu toaletu, a obe su joj stajale besprekorno.

Aleksandra je pevala skoro tri sata i svojim vokalnim umećem je jos jednom dokazala zašto je nesumnjivo jedan od naših najboljih i najmoćnijih vokala, i koliko je maestralna, baš kao i njen orkestar.

Repertoar je pratio kako stare, tako i nove hitove, a na koncertu je "srpska Adel" predstavila i svoj novi spot koji se, sudeći prema aplauzu, veoma dopao publici.

Izvor: B92.net

Aleksandra je otpevala brojne hitove prošle noći u SC poput: Ako nikada, Čuvaj moj srce, Vuk samotnjak, Kao so u moru i mnoge druge, a svi su ispraćeni velikim aplauzima i ovacijama.


Najemotivniji momenat bio je kada je otpevala pesmu "Čuvam te" koju je posvetila svim svojim voljenim ljudima. Ona im je tokom izvođenja prišla u prvom redu te se zagrlila i poljubila ponaosob sa svakim, sa svojim detetom, kumovima, majkom, ocem - što je definitivno bio najemotivniji trenutak na koncertu koji je mnogima izamio suze.

"Hvala mojim roditeljima pre svega što su "ovo" stvorili", rekla je Aleksandra kroz osmeh, i dodala: "A pre svega hvala dragom Bogu što mi je podario ovaj dar i talenat".

Inače, Aleksandra će spektakl ponoviti 30. oktobra takođe u Plavoj dvorani Sava centra, tako da se očekuje još jedan veliki uspeh definitivno naše najbolje vokalne umetnice.

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: