Aktuelno 1

12.10.2024.

18:01

Potvrđena druga sezona trenutno najgledanije serije: "Niko ovo ne želi, ali..." FOTO

Netfliks je odlučio da obnovi jednu od trenutno najgledanijih serija, ali je uveo i velike promene.

Izvor: B92.net/ Variety

Potvrđena druga sezona trenutno najgledanije serije: "Niko ovo ne želi, ali..." FOTO
Shutterstock/Kathy Hutchins

Podeli:

Lepe vesti stižu oko dve nedelje nakon premijere serije "Niko ovo ne želi" na strimeru, a u drugoj sezoni biće angažovan tim koji stoji iza hit-serije "Devojke" ("Girls") Dženi Koner i Brus Erik Kaplan. Njih dvojica će biti, između ostalog, i izvršni producenti.
 


"Stvaranje 'Niko ne želi ovo' zauvek će biti vrhunac karijere za mene", rekla je Erin Foster.

"Neverovatna glumačka postava, ekipa, producenti i menadžeri su sve ovo pretvorili u seriju kakva je ona danas, a doživeti reagovanje gledalaca na ovu seriju sada kada je izašla u svetu, bilo je više od svega što sam mogla da sanjam. Tako sam srećna što mogu da nastavim ovu priču i da to uradim zajedno sa Dženi Koner i Brusom Erikom Kaplanom, čiji sam obožavalac još od "Devojke"... Pravda za zdrave veze je najromantičnija", dodala je Fosterova.

Erin Foster će i dalje biti jedan od izvršnih producenata, koja je i kreirala seriju, preneo je časopis Variety.

Pored Konera i Kaplana, Stiven Levitan i Oli Obst su takođe izvršni producenti u seriji, a Bel je izvršni producent pored uloge.

 

Sara Foster, Danijel Stokdik i Džef Morton su takođe izvršni producenti, a Nora Silver iz produkcije "Jenni Konner" pridružila se kao izvršni producent za sezonu 2.

U seriji glume Kristen Bel, Adam Brodi, Stefani Farasi, Majkl Hičkok, Tova Feldšu, Pol Ben-Viktor, Emili Arluk, Džeki Ton i Šajlo Berman. Zvanični opis serije kaže:

"Niko ne želi ovo" je na vrhu Netfliksove Top 10 TV liste na engleskom jeziku od kada je lansiran. U prvih nekoliko dana je imao 10,3 miliona pregleda, aveć u prvoj nedelji je postala broj jedan, sa 15,9 miliona pregleda, smenivši s prvog mesta:"Čudovišta: Priča o Lajlu i Eriku Menendezu".

Fosterova je seriju bazirala na njenoj ličnoj ljubavnoj priči, posebno njenom iskustvu zaljubljivanja u svog jevrejskog muža. Naravno, serija istražuje (neprikladnu) međureligijsku vezu.

"Ova serija je zasnovana na jedinoj dobroj odluci koju sam donela, zaljubljivanje u dobrog jevrejskog momka", istakla je Erin i dodala:

"Ali sam shvatila da je biti srećan mnogo teže nego biti nesrećan. Tako da sam kreirala ovu seriju zasnovanu na svim načinima na koje pronalaženje prave osobe može biti tako teško. Niko ne želi ovo, ali mi želimo, i to je sve što je važno".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: