Aktuelno 1

11.10.2024.

13:20

On će igrati glavnu ulogu u adaptaciji popularne animirane serije Voltron FOTO/VIDEO

Filmski studio Amazon MGM Studios radi na adaptaciji popularne animirane serije Voltron, a jednu od glavnih uloga u filmu igraće Henri Kavil, piše The Hollywood Reporter.

Izvor: Index.hr

On će igrati glavnu ulogu u adaptaciji popularne animirane serije Voltron FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pored Kavila, u glumačkoj ekipi je i mladi škotski glumac Danijel Kvin-Toje, koji je impresionirao producente svojim nastupima u teatru West End.

Predstojeći film režira Ravson Marshall Thurber, reditelj Netfliks hit filma Red Notice. Thurber je takođe napisao scenario sa Elen Šanman.

Možda vas zanima

Iako je radnja filma trenutno nepoznata, originalna animirana serija, koja je počela da se emituje sredinom 1980-ih, zasnovana je na japanskim naučnofantastičnim serijama Beast King GoLion i Kikou Kantai Dairugger KSV. Prati pet mladih pilota iz bataljona zvanog Robot Lions, koji lete letelicama koje se mogu povezati jedne sa drugima i formirati robota po imenu Voltron.

Producenti filma su Thurber, Todd Lieberman, Bob Koplar i David Hoberman.

Kavil se ove godine pojavio u akcijskim trailerima Argylle i The Ministry of Ungentlemanly Warfare, a imao je i kameo ulogu u letnjem blokbasteru Deadpool & Wolverine.

Možda vas zanima

Profimedia

Trenutno radi na akcionom trileru In the Grey u režiji Gaja Ričija, a sledeće godine počinje snimanje reboota Highlandera u režiji Chada Stahelskog. Osim toga, izvršni je producent na Amazonovoj adaptaciji franšize Warhammer 40,000.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: