Aktuelno 0

10.10.2024.

16:44

"Prepucavanje" gradonačelnika Rima i Emanuela Makrona: I to sve zbog "Emili u Parizu"

Dan pošto je francuski predsednik Emanuel Makron poželeo da se glavnja junakinja Netfliksove serije "Emili u Parizu" vrati iz italijanske u francusku prestonicu, gradonačelnik Rima Roberto Gualtijeri poručio je da je njoj vrlo dobro u Rimu.

Izvor: Tanjug

"Prepucavanje" gradonačelnika Rima i Emanuela Makrona: I to sve zbog "Emili u Parizu"
Profimedia

Podeli:

"Dragi Emanuele Makronu, ne brini: Emili se vrlo dobro oseća u Rimu", izjavio je gradonačelnik Roberto Gualtijeri, prenosi danas Politiko.

Gualtijeri je dodao da se srce ne može kontrolisati, i da treba pustiti Emili da izabere.

U četvrtoj sezoni serije Amerikanka Emili Kuper, koju igra glumica Lili Kolins, preselila se iz Pariza u Rim zbog posla. Makron je juče u šali poručio da će se boriti da obezbedi da se glavna junakinja Netfliksove hit serije ''Emili u Parizu'' vrati u francusku prestonicu nakon boravka u Rimu.

"Žestoko ćemo se boriti (da se vrati). I tražićemo od njih da ostanu u Parizu! 'Emili u Parizu' u Rimu nema smisla", rekao je Makron magazinu Varajeti.

Prema njegovom mišljenju, ova serija je donela veliki uspeh Parizu i čitavoj zemlji, a njegova supruga Brižit toliko zaljubljena u seriju da se čak pojavila u jednoj epizodi zbog čega je Makron, kako sam kaže, "bio veoma ponosan".

U intervjuu za rimsko izdanje magazina Holivud Riporter, gradonačelnik Rima je upozorio francuskog predsednika da se ne meša u produkcijske planove Netfliksa. Gualtijeri je dodao da je o Makronovim komentarima razgovarao i sa gradonačelnicom Pariza An Idalgo, i da su se oboje smejali tome.

"Mi vidimo da se Emili seli u Rim što je potvrda da naš grad postaje sve važniji, i sasvim smo opušteni zbog odluka produkcije Netfliksa. Oni znaju šta rade", poručio je Gualtijeri, dodajući da bi i Makron trebalo samo da se opusti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: