Aktuelno 0

10.10.2024.

13:39

Vulkanov sajam knjiga je počeo: Popusti do 70 odsto

Dani fantastičnih sniženja na vulkani.rs

Izvor: B92.net

Vulkanov sajam knjiga je počeo: Popusti do 70 odsto
Vulkan/PROMO

Podeli:

Od 10. do 20. oktobra, Vulkanov sajam knjiga otvara svoja vrata za sve ljubitelje književnosti.

Otkrijte nova književna ostvarenja po promotivnim cenama i potražite omiljene naslove po specijalnim sajamskim cenama! Pridružite nam se u 31 knjižari Vulkan širom Srbije ili na dva sajta - vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs!

Očekujte neverovatne popuste - 30 odsto na 30 najčitanijih naslova i novitete iz oblasti beletristike i dečje književnosti, kao i 40, 50 i 60 odsto popusta na odabrana izdanja. Ne propustite jedinstvenu priliku da kupite omiljene knjige po ceni sniženoj čak 70 odsto!

Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete još 10 odsto popusta na ukupnu cenu. Dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Tokom sajma očekuje vas raznovrsna ponuda naslova različitih žanrova, prilagođena svim ukusima i interesovanjima.

Uživajte u novim romanima savremene književnosti - od emotivnih drama do uzbudljivih trilera. Pročitajte inspirativne ispovesti poznatih ličnosti koje su ostavile trag u svetu. Otkrijte čarobne priče koje će obradovati najmlađe i uzbudljive svetove koji nadmašuju granice mašte.

Vulkan predstavlja najnovije delo Stivena Kinga koje će bez sumnje izazvati lavinu emocija i diskusija. Ledeći krv u žilama, trilogija Gvendi, koja vraća kralja horora na scenu, istražuje kakve su granice između želja i straha.

Ponosno izdvajamo i fascinantno delo Beva Vinsenta - Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja, koje će obožavaoce Kinga uvesti u sve tajne njegovog stvaralaštva.

Za ljubitelje misterija, Ričard Ozman se vraća sa novim romanom Ko umire poslednji, još jednom napetom pričom protkanom jedinstvenim humorom koja će vas držati u neizvesnosti do poslednje stranice.

Domaća književna scena bogatija je za još jedan izvanredni roman Miodraga Majića -– Pod tuđim suncem, koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz lavirint ljudskih emocija. Ova dirljiva priča navešće vas da razmišljate, osećate i možda pronađete deo sebe u likovima koje Majić tako majstorski oživljava.

Vulkanov sajam obeležiće i ekskluzivno izdanje remek-dela Fjodora Dostojevskog Zločin i kazna, sa ilustrovanom mapom Sankt Peterburga koja pruža jedinstven uvid u grad koji je odigrao ključnu ulogu u radnji i atmosferi romana, što će oduševiti ljubitelje klasika.

Saznajte zašto je knjiga Sutra, i sutra, i sutra Gabrijele Zevin našla svoje mesto na listi 100 najboljih knjiga XXI veka Njujork tajmsa. Ova duboka refleksija o ljubavi, gubitku i potrazi za smislom svakako će vas dirnuti. Osim toga, pripremili smo i psihološki vodič Male traume dr Meg Arol, koji će vam pomoći da bolje razumete svoje emocije i razvijete emocionalnu otpornost.

Slatka pasta od pasulja Durijana Sukegave, duboka meditacija o dragocenom balansu između usamljenosti i slobode, otkriva da svaki trenutak bola može postati trenutak oprosta i da svaki dan može biti ispunjen malim, ali dragocenim trenucima radosti.

Za najmlađe, Vulkančić je pripremio pregršt novih izdanja, uključujući edukativne knjige koje podstiču znatiželju i kreativnost, kao i uzbudljive grafičke romane.

Urnebesno duhovit novi naslov iz serijala o Dogmenu - Sluzavka 22 iz pera Dejva Pilkija donosi još uzbudljivije avanture voljenog borca za pravdu, a male avanturiste zasigurno će obradovati dva nova naslova iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka, koja će im zagolicati maštu i nasmejati ih do suza.

Uz knjigu Najlepše priče svih vremena saznajte zanimljivosti o piscima i okolnostima pod kojima su nastale najlepše bajke sveta. Otkrijte mnogo uzbudljivih činjenica!

Edukativne knjige kao što su Sadi i Sjaj oduševiće mlade istraživače i podstaći ih da se povežu s prirodom i svemirom na dublji način i da istraže tajne biljaka i nebeskih tela.

Čekamo vas na vulkani.rs!

Napomene:

* Sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne su promeni, tj. dopuni spiska.

** Količinski popust od 10 odsto važi za sve naslove.

*** Dodatni sajamski popust od 10 odsto ne važi za naslove koji su obuhvaćeni drugom akcijom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: