Aktuelno 0

10.10.2024.

12:21

Ridli Skot otkrio da već radi na scenariju za novog Gladijatora VIDEO

U bioskope uskoro dolazi novi film Ridlija Skota, nastavak istorijskog epskog filma Gladijator.

Izvor: Index.hr

Ridli Skot otkrio da već radi na scenariju za novog Gladijatora VIDEO
Profimedia/ Ferrari Press Agency/ Paramount pictures

Podeli:

Reditelj je nedavno otkrio da već radi na scenariju za treći film.

Iako su obožavatelji originala na ovaj nastavak čekali više od dvadeset godina, možda neće proći toliko dugo pre nego što pogledaju treći deo, piše Dedlajn (Deadline).

Nagrađivani reditelj je nedavno za časopis Total Film otkrio da radi na scenariju za novi nastavak te podelio koliko je stranica dosad napisao.

"Već imam osam stranica. Imam početak vrlo dobrog temelja priče", kratko je komentarisao reditelj. Dodao je da nije mislio da će se vratiti u gladijatorsku arenu, ali je to jednostavno morao da učini.

Glavnu ulogu u Gladijatoru II igra Pol Meskal, koji igra Lucija. Lucije je odrastao u severnoj Africi, gde ga je majka poslala kako bi bio izvan dosega Rimskog Carstva.

No, spletom okolnosti vratio se u Rim kao gladijator, gde se ponovo povezao sa svojom majkom. Putem je stekao nove neprijatelje, ali i saveznike koji će mu pomoći u borbi protiv Carstva.

Podsetimo, Skot je u septembru za časopis Premijer (Premiere) otkrio da planira da snimi treći deo Gladijatora te dodao da kraj nadolazećeg filma podseća na jedan od mnogima omiljenih filmova.

"Već razvijam ideju za film Gladijator III. Ozbiljan sam. Zapalio sam fitilj. Kraj Gladijatora II podseća na Kuma, u kojem Korleoneu zapadne posao koji nije hteo da radi, pa pita: 'Šta mi je sada činiti, oče?' Dakle, sledeći film biće o čoveku koji ne želi da bude tamo gde se nalazi", preneo je tada Varajeti (Variety) njegovu izjavu.

Gladijator II u bioskope stiže krajem novembra.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: