Aktuelno 5

09.10.2024.

12:25

Scena u kojoj Ledi Gaga ljubi ženu izbačena iz "Džokera": "Loša odluka"

U filimu "Džoker: Ludilo udvoje" snimljena je scena u kojoj Ledi Gaga ljubi drugu ženu, ali je reditelj Tod Filips taj kadar izbacio iz finalne verzije i navukao bes gledalaca.

Izvor: b92.net/index.hr

Scena u kojoj Ledi Gaga ljubi ženu izbačena iz "Džokera": "Loša odluka"
Shuterstock/Fred Duval

Podeli:

Nastavak "Džokera" iz 2019. objavljen je u petak (4. oktobra) i prati Artura Fleka (Hoakin Finiks) kao pacijenta u ustanovi za mentalno zdravlje nakon događaja iz prvog filma. Flek, odnosno Džoker, zaljubljuje se u Harli Kvin Li (Ledi Gaga).
 

U novom intervjuu za "Entertejnment vikli" (Entertainment Weekly) Filips je dao objašnjenje o tome zašto scena u kojoj Li ljubi ženu iz grupe demonstranata ispred zgrade suda nije dospela u finalnu verziju. Scena bi se dogodila neposredno pre jednog od Flekovih pojavljivanja pred sudom, s obzirom na to da se protiv njega vodi postupak za zločine koje je počinio u originalnom filmu.

Filips je potvrdio da je Gaga improvizovalaa scenu poljupca, ali je smatrao da je mora izostaviti kako bi pomogao toku filma.

"Hteo sam da to bude više trenutak muzike i emocije. Da se taj trenutak odigrao, trebalo bi da ima dijalog iza toga, što znači da bi žena nešto rekla, a onda bi Gaga stala i poljubila je, i to bi jednostavno stalo na put toku filma", rekao je Filips.

Neki obožavatelji filma nisu oduševljeni njegovim potezom. Smatraju da je to najgora odluka. 

"Toliko je nepotrebnih scena u filmu, ali hajde da izbacimo Gagu koja pokušava da izrazi Harlinu biseksualnost i individualnost. Ona bolje razume lik od njega", napisao je jedan gledalac.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: