Aktuelno 4

04.10.2024.

16:06

Fanovi slomljeni, otkazana popularna serija na Netfliksu: "Ovo je razlog da ukinem pretplatu" VIDEO/ANKETA

Netfliks je razočarao obožavaoce nakon što je otkazao omiljenu seriju nakon samo dve sezone.

Izvor: B92.net

Fanovi slomljeni, otkazana popularna serija na Netfliksu: "Ovo je razlog da ukinem pretplatu" VIDEO/ANKETA
Shutterstock/PixieMe

Podeli:

Striming servis je odlučio da otkaže seriju "That '90s Show", a vest je potvrđena na Instagramu u četvrtak od strane zvezde serije Kurtvuda Smita, koji je naznačio da će se komedija tražiti na drugim mestima.

"Znam da ste me pitali kada će doći treća sezona, ali imam teške vesti... Netfliks neće obnoviti seriju. Želim samo da odvojim trenutak da se zahvalim svim obožavaocima širom sveta koji su podržavali i gledali ovu seriju. Prilazili ste mi na raznim mestima dok putujem i obraćali ste mi se preko društvenih mreža i bili ste tako divni. Uživao sam u svakom trenutku oživljavanja Dede Reda za vas," napisao je Kurtvud na Instagramu uz fotografiju obožavalaca koji traže autograme od njega i koleginice Debre Jo Rup.

"Rekao sam to ranije, ali vredi ponoviti... ova serija je imala toliko srca i najdivniju ekipu, pisce, reditelje, producente i ekipu s kojima glumac može da se nada da će raditi. Hvala što ste dozvolili Redu i Kitiju, njihovim unucima, svim prijateljima i komšijama, originalnim članovima ekipe iz serije "That '70s Show" i svim našim divnim gostujućim glumcima da vas zabavljaju dve sezone. Da pozajmim reči Reda Formana... nećemo biti glupani... tražićemo da se serija ponovo prikaže", dodao je za svojih otprilike 115.000 pratilaca.

Ova tinejdžerska komedija služila je kao nastavak serije "That '70s Show", koja je proslavila Tofera Grasa, Milu Kunis, Eštona Kučera, Denija Mastersona, Lauru Prepon i Vilmera Valderamu tokom osam sezona koliko je trajala od 1998. do 2006. godine.

Prva sezona od 10 epizoda sadržala je gostovanja zvezda iz "That '70s Show", uključujući Tofera, Eštona, Milu i Vilmera.

Kurtvud i Debra Jo ponovili su svoje uloge kao Red Forman i Kiti Forman u seriji koja se odvijala 15 godina nakon originala.

Radnja serije fokusirala se na Leju Forman, tinejdžersku ćerku Erika Formana i Done Pincioti dok leti 1995. godine provodi vreme sa svojim bakama i dekama Redom i Kitijem u Point Plejsu u Vinsonsinu.

Ekipu su takođe činili Ešli Aufderhide, Mejs Koronel, Maksvel Ejs Donovan, Rejn Doi i Sam Morelos.

Serija "That '90s Show" producira se pod okriljem nezavisne produkcijske kompanije Carsey-Werner Company.

Obožavaoci razočarani

Obožavaoci Netfliks serije su bili slomljeni Kurtvodovom objavom koja potvrđuje otkazivanje.

"Ne! Volim ovu seriju toliko! Univerzume, molim te, daj ovoj seriji još jedan dom! Treba na više", napisao je jedan komentator.

"Užasne vesti!!!", napisao je drugi uz smajlije tužnog lica.

"I evo mog razloga da otkažem svoju Netfliks pretplatu. "That '90s Show" je bila jedini razlog zbog kojeg sam se ponovo prijavio," napisao je još jedan razočarani obožavalac, piše Dejli Mejl.

loader

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: