Aktuelno 1

01.10.2024.

12:35

Jelena Rozga zakazala i šesti koncert u Sava Centru

Muzička ikona i omiljena zvezda na ovim prostorima, pevačica Jelena Rozga, uzburkala je javnost objavom još jednog muzičkog spektakla u srpskoj prestonici

Izvor: B92.net

Jelena Rozga zakazala i šesti koncert u Sava Centru
Skymusic

Podeli:

Nakon što je prethodnih pet koncerata rasprodala u rekordnom roku, popularna Splićanka zakazala je šesti koncert u Sava Centru, koji će se održati 29. decembra u organizaciji Skymusic-a!

Novi datum objavljen je samo dve nedelje nakon što je objavljen peti Sava Centar, a sudeći prema reakciji publike i ogromnom interesovanju, nema sumnje da će se i ovaj nastup brzo rasprodati. Serija koncerata u srpskoj prestonici učvrstili su Rozgu na vrhu regionalne muzičke scene, a njeni nastupi zasigurno su jedan od "must see" događaja ove sezone.

Ulaznice za 6. koncert u Sava Centru u prodaji su od danas i mogu se nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: