Aktuelno 0

27.09.2024.

8:03

Stiven King poručio: "Ovo je jedan od najboljih filmova ove godine"

Kralj horora Stiven King ponovno je na X-u podelio filmsku preporuku. Nakon nedavne preporuke za akcioni film "Rebel Ridge", koji je nazvao jednim od najboljih filmova na Netfliksu, slavni pisac pohvalio je nadolazeći horor "The Rule of Jenny Pen".

Izvor: Index.hr

Stiven King poručio: "Ovo je jedan od najboljih filmova ove godine"
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Imao je premijeru na Fantastic Festu koji se održavao od 19. do 26. septembra ove godine. Film je režirao džejms Ašroft, a scenario su pisali Ašroft i Eli Kent.

"Pogledao sam jedan od najboljih filmova ove godine. Zove se The Rule of Jenny Pen i preporučujem vam da ga pogledate kada se pojavi na Suderu. Džefri Raš igra glavnu ulogu nasuprot Džona Lithgroa, koji glumi ostarelog psihopatu sa zlom lutkom", napisao je King u svojoj jučerašnjoj objavina Iksu.

Šta je The Rule of Jenny Pen?

Kao što je King već spomenuo, glavne uloge u filmu igraju oskarovac Džefri Raš, kao i dobitnik Emija Džon Litgrou, poznat po radu na serijama Dekster, Treći kamen od sunca i Kruna.lasa

Film prati arogantnog sudiju Stefana Mortensena, koji nakon srčanog udara ostane delimično paralisiran i završi u staračkom domu. Tamo postaje žrtva naizgled dobroćudnog stanara doma Dejva Krealija, koji teroriše ostale stanare svojom lutkom i izmišljenom igrom The Rule of Jenny Pen.

The Rule of Jenny Pen produciraju Ketrin Ficdžerald i Orlando Stjuart.

Izvršni producenti su Ašroft, Kent, Litgrou, Raš i Šuderovi Emili Goto, Nikolas Lazo i Samjuel Zimerman.

Kako piše Variety, horor The Rule of Jenny Pen biće dostupan na Shudderu 2025. godine. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: