Aktuelno 3

24.09.2024.

8:01

Pomama za Demi Mur: Nikad nije bolje izgledala, na platnu i u životu

Reč je o hororu "Supstanca" u kojem Mur igra glavnu ulogu i u ovom trenutku, prema ocenama na popularnim stranicama "Rotten Tomatoes" i IMDb.com najbolje je ocenjen film u njenoj karijeri.

Izvor: B92.net

Pomama za Demi Mur: Nikad nije bolje izgledala, na platnu i u životu
Profimedia

Podeli:

Preciznije, na sajtu "Rotten Tomatoes" do danas je dobio 90 odsto pozitivnih ocena kritike, a na stranici IMDb.com ima prosečnu ocenu 8.0/10.

Kritičari su saglasni da je ovo najkvalitetnija uloga, koju je Demi Mur odigrala na velikom platnu. Osim same glume, ne samo Mur, već i Margaret Kvali, kritičari često ističu kvalitet scenarija u vidu društvenog komentara i fantastičan rad kostima i šminke.

Mnogi ističu da je reč o prilično šokantnom hororu zbog eksplicitnih scena intervencija na ljudskom telu koje, definitivno, nisu za one osetljive.

Film "Supstanca", rediteljke Korali Farže, počinje "normalno", ali samo naizgled. Radnja je smeštena u Los Anđelesu, prvi kadar je pogled iz vazduha na Holivudsku stazu slavnih, gde je u toku postavljanje nove zvezde - i to u čast lika i dela Elizabet Sparkl (glumi je Murova).

Slave se njena popularnost, lepota, mladost - sve kao i u stvarnom životu.

A onda, vremenom, svi je zaboravljaju, ljudi gaze preko njene zvezde, u jednom trenutku nekom ispada hambruger iz ruku i na zvezdi ostaje fleka od kečapa...

Kako se moglo čuti prethodnih dana u stranim medijima, ovom ulogom Demi je na korak od nominacije za Oskara.

Ponavljaju da je ovo najbolja uloga u njenoj četiri decenije dugoj karijeri.

Da li je to baš tako, mogu da ocene i naši gledaoci, jer se film od 19. septembra prikazuje i u domaćim bioskopima.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: