Aktuelno 2

18.09.2024.

12:23

Scena iz najgledanije serije na Netflixu postala hit na TikToku VIDEO

Netfliksova serija "The Perfect Couple" i dalje je najgledanija na ovoj platformi, a sada je otkriveno da je zbog scene grupnog plesa postala trend na TikToku.

Izvor: B92.net

Scena iz najgledanije serije na Netflixu postala hit na TikToku VIDEO
Tama2u / Shutterstock.com

Podeli:

Reč je o sceni grupnog plesa, koja se, po mnogima, nimalo ne uklapa u radnju serije.

Ova drama, bazirana na knjizi Elin Hilderbrand iz 2018. godine prati Ameliju Saks, koja se sprema za venčanje s muškarcem iz jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu. Majka njenog budućeg muža je Grir Garison Vinburi. Na dan venčanja, porodica i prijatelji mladenaca okupljaju se na zabavi na plaži, ali nekoliko sati pre samog obreda pojavljuje se leš, i odjednom su svi osumnjičeni.

@charmladonna Ask and you shall receive 🫶🏾 Recreate my dance for @Netflix #ThePerfectCouple that I created and tag me so I can spread the love. Can’t wait to see y’all recreate it! Song: Criminals by @Meghan Trainor #fyp #ThePerfectCoupleDance #ThePerfectCoupleNetflix #Choreographer #charmladonna ♬ original sound - charmladonna

Utoliko čudnije mnogim gledoacima, pa i samim glumcima, bilo je to što se u svakoj od šest epizoda pojavljuje scena ukojoj glumci plešu uz taktove pesme Megan Trenor "Criminals".

Scena je vrlo brzo postala viralana, a sada na TikToku iz dana u dan pokušavaju da ponove plesne korake iz serije.

Pritom, kako se moglo čuti, gotovo svi glumci su se u početku pobunili i nisu hteli da snime tu scenu, neki su pretili da se zbog toga žaliti svojim agentima. Jedini koji je odmah bio za je glumac Lijev Šrajber.

@ellianawalmsley had to try “the perfect couple” dance w my mom haha!! so fun💞😎 @Meghan Trainor has anyone watched the show yet? #fyp #foryou #dance ♬ Criminals - Meghan Trainor

O spornoj sceni je govorila i Nikol Kidman. Rekla je da joj je u početku ples bio bezveze, a onda je, ipak, pristala.

"Nadam se da ste shvatili da plešem kao Grir, a ne kao Nikol", rekla je slavna glumica.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: