Aktuelno 1

08.09.2024.

15:39

Vraćaju se Bred Pit i Džordž Kluni

Studio Warner Bros. radi na još jednom nastavku popularne kriminalističke franšize "Igraj svoju igru", koji će se zvati Ocean’s 14.

Izvor: Index.hr

Vraćaju se Bred Pit i Džordž Kluni
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Podeli:

Deadline je potvrdio da će Džordž Kluni i Bred Pit ponoviti svoje uloge iz originalne trilogije, a studio trenutno traži reditelja za novi film.

Kluni je prošle godine otkrio da je scenario za novi nastavak krimi-komedije već dovršen i da će film biti sličan komediji Going in Style iz 1979. godine.

Going in Style, reditelja Martina Bresta, prati trojicu penzionera koji odluče da opljačkaju banku kako bi razbili monotoniju svojih života. Međutim, ubrzo postaju svjesni svojih godina.

Originalni reditelj ne želi da se vrati franšizi

Za razliku od prva tri filma serijala, novi film neće režirati Stiven Soderberg. Kako navodi World of Reel, Soderberg je jednom prilikom izjavio da je priča koju je hteo da ispriča gotova, kao i da nije zainteresovan za povratak franšizi.

Umesto njega, rediteljsku palicu trebao bi da preuzme Edvard Berger, reditelj uspešnog ratnog filma Na zapadu ništa novo (All Quiet on the Western Front, 2022.), koji je osvojio četiri Oscara.

Berger je također režirao triler Conclave s Ralfom Fienesom u glavnoj ulozi, za koji se već priča da bi mogao dobiti nominaciju za Oskara.

Film je imao premijeru na filmskom festivalu u Telurideu, gde je oduševio kritičare, a u bioskope bi trebao da dođe u novembru ove godine.

Kluni i Pit su prošle nedelje posetili Venecijanski filmski festival, gdje je održana premijera njihovog najnovijeg filma, akcione-komedije "Vukovi" koja je podelila kritičare.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: