Aktuelno 0

06.09.2024.

13:20

Za ljubitelje džeza, swinga, doo-wopa: Globalni muzički fenomen Scott Bradlee's Postmodern Jukebox na Tašu

Jedinstveni muzički kolektiv poznat je kao "pop muzika u vremenskoj mašini"

Izvor: B92.net

Za ljubitelje džeza, swinga, doo-wopa: Globalni muzički fenomen Scott Bradlee's Postmodern Jukebox na Tašu
Nicole Schoen Visconti

Podeli:

"Love Romance" Lady Gage, "Notihing Else Matters" Metallice, "Seven Nation Army" White Stripes-a, "Lovefool" Cardigans-a, "Oops... I Did It Again" Britney Spirs – samo su neke od savremenih numera i hitova koje je ovaj globalni muzički fenomen preradio u stilu džeza '20-ih godina prošlog veka, soula i bluza, a beogradska publika imaće priliku da ih ponovo sluša sutra na Stadionu Tašmajdan u organizaciji Skymusic-a.

Prema rečima članova benda, publiku očekuje očaravajuće putovanje kroz PMJ univerzum, „gde će savremeni hitovi biti ponovo osmišljeni u klasičnim žanrovima poput džeza iz 1920-ih, swinga, doo-wopa i Motown-a“ od strane ansambla nekih od najboljih pevača, plesača i instrumentalista na svetu.

Bend se u srpsku prestonicu vraća u okviru svetske turneje "Tour 10", a Beograd ima privilegiju da bude domaćin ovom neodoljivom muzičkom iskustvu, gde će PMJ proslaviti dvostruki jubilej - 10 godina turneja i njihov 1000. nastup u 2024. godini.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: