Aktuelno 0

04.09.2024.

8:08

Stiven King moli za novu sezonu ove horor serije FOTO/VIDEO

Stiven King na Iksu traži obnovu popularne horor serije Evil, koja je ukinuta u februaru ove godine.

Izvor: Index.hr

Stiven King moli za novu sezonu ove horor serije FOTO/VIDEO
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Serija Evil počela je da prikazuje 2019. na televizijskom kanalu CBS, pre nego što je prebačena na striming servis Paramount+, gde je ukinuta nakon četvrte sezone.

Poslednja epizoda serije izašla je 22. avgusta.

Seriju Evil hvalili su i kritičari i publika, bilo zbog zanimljive priče ili odlične hemije između troje glavnih glumaca - Katje Herbers, Majka Koltera i Asifa Mandvija.

Jedan od velikih obožavatelja Evila je i King, koji je u prošlonedeljnom intervjuu za PBS rekao: "Na servisu Paramount+ postoji serija nazvana Evil, koja mi se sviđa. Sjajna je. Zabavna je, duhovita i jako, jako pametna."

Poznati autor juče je preko Iksa zamolio Paramount+ da obnovi seriju za novu sezonu, a u tome ga je podržala i Herbers, zvezda serije.

Serija Evil je psihološki horor koji istražuje poreklo zla. Priča prati skeptičnu forenzičku psihološkinju Kristen Boučard (Herbers), koja ne veruje u demone i nadrealne pojave, Davida Akostu (Kolter), bivšeg ratnog reportera koji želi da postane katolički sveštenik i Bena Šakira (Asif Mandvi), ateista koji ne voli religiozne institucije i koji za svaku nadrealnu pojavu ima naučnp objašnjenje.

Nakon što ih unajmi Crkva, njih troje istražuju svaki nadrealni događaj kako bi otkrili postoji li logično objašnjenje za ono što se dogodilo ili iza svega stoji neka viša sila.

Neki od glumaca koje smo mogli da gledamo u sporednim ulogama su Kurt Fuler, Marti Matulis, Bruklin Šuk, Skajlar Grej, Medi Kroko, Dalia Knap, Kristin Lahti, Majkl Emerson, Ešli Edner i Andrea Martin.

Seriju su kreirali supružnici Mišel i Robert King, koji su radili na hit-serijama The Good Wife i The Good Fight.

Robert King je u intervjuu za Deadline rekao da su mogli da snime još dve sezone serije, ali nisu imali sreće s tajmingom.

Uz prošlogodišnji štrajk glumaca i scenarista, Paramount je odlučio da ukine seriju, a popularnost joj je porasla tek nakon što su već donesene te odluke.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: